Nastavek HTA 4245 škarje za živo mejo

Številka izdelka: 127438 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za škarje za živo mejo za osnovno napravo MT 42
  • Varnostni nož s protitekom in dolžino 45 cm
  • Delovno območje 270° z nastavitvijo kota v 9 položajev
  • Delo skoraj brez vibracij z brezkrtačnim elektromotorjem, 280 W
  • Tiho, od električnega omrežja neodvisno delovanje brez izpušnih plinov z osnovno napravo MT 42 iz družine PowerFlex

Obrezovanje žive meje, brez kabla in emisij, z nastavkom za škarje za živo mejo HTA 4245 Multitool.


Z nastavkom HTA 4245 iz osnovne naprave MT 42 nastanejo škarje za živo mejo

Če že imate solo by AL-KO Multitool MT 42, osnovno napravo skupaj z nastavkom HTA 4245 preprosto uporabljate kot škarje za živo mejo. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavanje nastavkov je namestitev nastavka preprosta – in obrezovanje žive meje se lahko začne.
Zmogljiv nož dolžine 45 cm preprosto s pritiskom na gumb premaknete v želen delovni položaj.
Lahka naprava omogoča precizno rezanje v položaju, ki ne povzroča utrujenosti. Zahvaljujoč akumulatorski osnovni napravi imate velik akcijski polmer in svobodo premikanja, ne da bi morali posvečati pozornost kablu in njegovi dolžini. Delo poteka tiho, brez emisij – in ga zato lahko izvajate neodvisno od določil o kaljenju miru. Naprava je zelo prijazna za vzdrževanje


Tehnični podatki nastavka za škarje za živo mejo solo by AL-KO HTA 4245

Nož s protitekom in dolžino 45 cm žene brezkrtačni motor 280 W. Naprava omogoča učinkovito obrezovanje in odlične rezultate dela.
Zaradi nastavljivega kota je delovno območje naprave 270°. Zato je nastavek za škarje za živo mejo namenjen za zelo precizno obrezovanje in nego žive meje. Pri tem lahko izbirate med 9 položaji s preprostim pritiskom na gumb in spreminjate delovni položaj v korakih 15°.
Z enim polnjenjem akumulatorja PowerFlex v osnovni napravi MT 42 lahko z obremenjeno napravo delate do 100 minut. Prazen akumulator se s priročnim polnilnikom napolni v 2,5 h.


Nakup nastavka za škarje za živo mejo solo by AL-KO HTA 4245 in druge možnosti

Nastavek za škarje za živo mejo solo by AL-KO HTA 4245 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. S tem nastavkom pretvorite solo by AL-KO Multi Tool MT 42 v okretne in priročne škarje za živo mejo.
Če želite Multitool uporabljati za druge namene, vam priporočamo nastavek za motorno koso / kosilnico z nitko (štev. art. 127476) ali nastavek za visoko žago za veje CSA 4220 (štev. art. 127439).

Tehnični podatki

Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Linija izdelkov Premium
blagovno znamko blagovno znamko
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji
Tip pogona Akumulator
Tip noža Brušeni z diamanti
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.