Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Številka izdelka: 113573 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 18.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek in tih, idealen za srednje velike površine
  • Močan elektromotor
  • Delovanje brez izpušnih plinov
  • Odlična okretnost
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem z jeklenimi noži
  • Optional catch box

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort vam pomaga pri negi vaših travnatih površin. Zaradi majhne teže in odlične okretnosti je vaš idealen partner za travnate površine do velikosti 800 m².


Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort lahko svoj vrt obdelate tiho in brez nastajanja izpušnih plinov. Naprava v lahki izvedbi in z okretno konstrukcijo je zelo primerna skoraj za vsak vrt. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Za pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort služi elektromotor z močjo 1.400 W, ki ga je treba priključiti na hišno električno omrežje (230 V). Zato električni vertikulator lahko uporabljate brez premora, saj vam ni treba menjavati akumulatorja in nalivati goriva. Z delovno širino 36 cm in svojo dvoosno izvedbo, ki zagotavlja odlično stabilnost pri vožnji, kompaktna konstrukcija vertikulatorja omogoča neutrudljivo delo. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj je opremljen z 12 robustnimi jeklenimi noži, zaradi katerih se električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort odlikuje z dolgo življenjsko dobo. S preprostim posegom je vertikulirni valj mogoče zamenjati z opcijskim prezračevalnim valjem (štev. art. 113621). Ta valj ima učinkovite jeklene vzmeti, zato naprava poleg vertikuliranja omogoča tudi prezračevanje trate. Kot opcijski pribor je dobavljiv koš iz tkanine 50 l (štev. art. 113622).


Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 36.8 E lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete vertikulator za manjše površine, vam priporočamo akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113573
EAN 4003718057768
Material ohišja Plastika
MOŽNO prezračevanje Dodatna oprema
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni

Handle system

Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
S košem od tkanine tkanina

Mowing System

Nastavitev višine košnje Nima

Traction System

Kolesa s krogličnimi ležaji NE

Prenosi

Navodila za uporabo Download (8.52MB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.