Bencinske škarje za živo mejo solo® by AL-KO 163-70

Številka izdelka: 127326 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo kakovostna rezalna letev dolžine 70 cm z vgrajeno zaščito pred udarci in sunki
  • Lasersko izrezan, kaljen in z diamanti brušen nož iz posebnega jekla
  • Sistem za preprečitev vibracij za neutrudljivo delo
  • Lahko dosegljivi upravljalni elementi, nedrseč nastavljiv gumiran 3-delni ročaj in gumirano držalo
  • Velik, pregleden prikazovalnik ravni goriva in odlično uravnoteženje naprave

Robustni paketi moči za profesionalno uporabo brez kabla, preprosta in posebno varna uporaba – to so bencinske škarje za živo mejo solo® by AL-KO. V običajni kakovosti solo® by AL-KO.


Bencinske škarje za živo mejo solo® by AL-KO 163-70 – močne in precizne, prenosne in varne

Zmogljive bencinske škarje za živo mejo solo® by AL-KO 163-70 so vaš pripomoček za učinkovito in precizno obrezovanje velike ter visoke žive meje in grmovnic. Z rezervoarjem 440 ml so uporabne povsod – omogočajo velik akcijski polmer in neodvisnost. Zahvaljujoč varnostnemu jeklenemu nožu dolžine 70 cm hitro in brez zastojev dosežete odlične rezultate dela.
Pri neutrudljivem delu so vam v pomoč gumirani ročaji, lahko dosegljivi upravljalni elementi in odlična uravnoteženost naprave. Nastavljiv glavni ročaj s 3 položaji omogoča najboljšo držo naprave v vsaki poziciji. Vgrajen sistem za preprečitev vibracij olajša obvladovanje moči bencinskih škarij za živo mejo – in s tem prizanaša dlanem, rokam in ramenom.
Tudi dejavnik Varnost je zapisan z veliko začetnico: pri bencinskih škarjah za živo mejo kljub izredni svobodi gibanja ni nevarnosti, da bi prerezali kabel. Z vijaki pritrjena zaščita pred urezom varuje pred nevarnostjo telesnih poškodb.
V obsegu dobave vsebovani tulec služi kot držalo ali transportni pripomoček za varno in napravi prijazno shranitev ter transport škarij za živo mejo.


Tehnični podatki bencinskih škarij za živo mejo 163-70

Škarje solo® by AL-KO 163-70 so opremljene z zelo kakovostno rezalno letvijo in robustnim aluminijastim profilom. Na njej je nameščen lasersko izrezan, z diamanti brušen varnostni kaljeni nož iz posebnega jekla z dolžino rezanja 70 cm. Zmogljiv in zelo obstojen nož s protitekom precizno reže živo mejo in vejevje vsake debeline – brez zatikanja ali drsenja. Da bi se izognili nevarnosti nastanka telesnih poškodb, je na napravo z vijaki pritrjena zaščita pred urezom.
Udoben, nedrseč krožni ročaj na škarjah za živo mejo 163-70 z možnostjo zasuka v 3 položaje omogoča precizno vodenje naprave v vseh legah – idealno za visoke in široke žive meje. Tudi zaradi dodatnega gumiranega ročaja in dobrega uravnoteženja naprave je ravnanje z bencinskimi škarjami za živo mejo udobno in prizanesljivo vašemu telesu.
2-taktni motor z močjo 0,68 kW se oskrbuje z gorivom iz rezervoarja 440 ml, raven goriva je mogoče preprosto preverjati. Neodvisno od vtičnic, dolžine kabla ali časa polnjenja akumulatorja se lahko prosto premikate in delate v dolgih intervalih med nalivanjem goriva. Dovršen sistem za preprečitev vibracij zmanjšuje obremenitve upravljavca in s tem zagotavlja prijetno delo.


Nakup bencinskih škarij za živo mejo solo® by AL-KO 163-70 in druge možnosti

Bencinske škarje za živo mejo 163-70 lahko udobno od doma kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Če iščete zelo tihe električne škarje za živo mejo, ki ne povzročajo emisij, vam priporočamo električne škarje za živo mejo solo® by AL-KO 166.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127326
EAN 4003718055122
Neto teža v kg 5.4 KG
Bruto teža v kg 7.86 KG
Nastavljiv ročaj DA
Število udarcev v potezah / min 10000
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 107
Linija izdelkov Premium
Znamka solo® by AL-KO

Power supply

Tip pogona Bancin

Cutting System

Dolžina reza v mm 750 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.44 L
Kubična motorja v ccm 22.2
Število gibov motorja o/mon 10000
Moč v kW 0.68 KW
Moč v KM 0.9 PS
Primer DA
Število valjev motorja 1

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.