AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE višinske škarje za živo mejo HTA 1845, vključno z baterijo in polnilnikom

Številka izdelka: 113964 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 18V litij-ionska baterija. Priložena baterija in polnilec
  • Nastavitev kota rezalne glave za 135° (10 stopenj)
  • Prihranek prostora zaradi deljivega držaja
  • Raztegljiv teleskopski ročaj za individualno nastavitev delovne višine Indikator nivoja baterije v ročaju
  • Dolžina reza 450 mm
  • Indikator nivoja baterije v ročaju

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE  višinske škarje za živo mejo HTA 1845

Obrezovanje žive meje je enostavno z akumulatorskimi višinske škarjami za živo mejo AL-KO HTA 1845 in diamantno brušenim rezilom. Visokokakovosten 45 cm varnostni nož zagotavlja hiter in natančen rez. Prilagodljiv pri uporabi zahvaljujoč rezilu, ki ga je mogoče upogniti (10 korakov) in teleskopski gredi. To vam omogoča, da dosežete težko dostopna mesta na strehi žive meje in zagotovite vsestransko natančen rez. Zelo lahke in od električnega omrežja neodvisne akumulatorske škarje za živo mejo ponujajo udoben polmer delovanja brez zapletenih kablov in odpravljajo nevarnost nenamernega prereza električnega kabla. Višinske škarje za živo mejo lahko shranite na način, ki prihrani prostor, zahvaljujoč deljivi gredi.

Tehnični podatki akumulatorske višinske škarje za živo mejo AL-KO HTA 1845

Varnostni nož, ki se vrti v nasprotni smeri, ima dolžino reza 45 cm in debelino reza 15 mm ter zagotavlja čist rez brez poševnic ali zatikanja. Hitro boste napredovali in kmalu boste lahko uživali v uspehu svojega dela. Akumulatorske višinske škarje za živo mejo HTA 1845 tehtajo le 3,45 kg skupaj z baterijo in so bistveno lažje od številnih bencinskih škarij za živo mejo. Naprava z dobro porazdelitvijo teže in ergonomskimi ročaji omogoča popolnoma uravnoteženo vodenje naprave in še posebej neutrujajoče delo na visoki živi meji - tudi nad glavo!

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija 2,5 Ah in polnilec so priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite akumulatorske višinske škarje za živo mejo AL-KO HTA 1845 in druge možnosti

Akumulatorske višinske škarje za živo mejo AL-KO HTA 1845 lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Je lahek začetni model med kakovostnimi škarjami za živo mejo AL-KO za vzdrževanje izjemno visokih živih mej na vašem vrtu doma.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113964
EAN 4003718062977
Neto teža v kg 3.1 KG
Možnost teleskopiranja DA
dim. Dolžina cm brez škatle 247 CM
dim. Širina cm brez škatle 24 CM
dim. Višina cm brez škatle 87 CM
Nastavitev kota DA
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina reza v mm 450 MM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Število rež za akumulatorje 1 ST

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (1.18MB)
Download (1.04MB)
Download (7.45MB)
Izjave o skladnosti Download (141.47KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.