Akumulatorske škarje za živo mejo HT 2050

Številka izdelka: 113536 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahke, priročne in precizne akumulatorske škarje za živo mejo (brez akumulatorja in polnilnika)
  • Z diamanti brušen varnostni nož dolžine 51 cm
  • Neutrudljivo delo zaradi pogona, ki ne povzroča vibracij, dobra uravnoteženost naprave in ergonomsko oblikovani upravljalni elementi
  • Obstojno, robustno ohišje z gumiranimi ročaji za prijetno delo
  • Vključno s tulcem za praktično shranitev naprave na steni

Perfektno obrezovanje vaše žive meje, brez emisij in električnega kabla – v priznani kakovosti solo® by AL-KO. To omogočajo lahke in priročne škarje za živo mejo iz družine naprav EasyFlex.


Akumulatorske škarje za živo mejo L-KO HT 2050 – neodvisne, udobne, lahke

S škarjami za živo mejo AL-KO HT 2050 brez kabla in z nožem, brušenim z diamanti, vam gre obrezovanje žive meje hitro od rok – najsi gre za redno rutinsko obrezovanje ali namensko oblikovanje okrasnega rastlinja. Kakovosten varnostni nož z dolžino 51 cm omogoča hitro in precizno delo z brezhibno varnostjo za človeka in napravo.
Zelo lahke in od električnega omrežja neodvisne akumulatorske škarje za živo mejo vam dajejo velik akcijski polmer brez motečega kabla in nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. Varno in udobno delo v vseh položajih omogoča tudi nastavljiv, ergonomsko oblikovan ročaj.
Za napajanje HT 2050 služi akumulator iz družine EasyFlex. Po potrebi lahko več različnih naprav EasyFlex napajate z istim akumulatorjem – in pri tem prihranite denar.
Priloženi tulec služi kot stensko držalo za varno in napravi prijazno shranitev škarij za živo mejo.


Tehnični podatki akumulatorskih škarij za živo mejo AL-KO HT 2050

Z diamanti brušen in trajno oster nož s protitekom in dolžino 51 cm zagotavlja učinkovito in čisto rezanje brez zatikanja. Rezanje vej do debeline 15 mm.
Akumulatorske škarje za živo mejo HT 2050 so z maso samo 2,8 kg skupaj z akumulatorjem občutno lažje od vseh bencinskih modelov. Naprava z elektromotorjem, ki povzroča le malo vibracij, odlično razporeditvijo teže vseh elementov ter z ergonomskimi ročaji omogoča zelo uravnoteženo vodenje naprave ter s tem udobno delo tudi na visokih živih mejah!
Zelo kakovostno, robustno ohišje iz umetne mase zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Z enim polnjenjem Li-ionskega akumulatorja EasyFlex 20 V / 2,5 Ah lahko neprekinjeno delate do 45 minut. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 50 minutah. Če imate tudi nadomestni akumulator, lahko delate dalje časa skoraj brez prekinitev. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta


Nakup škarij za živo mejo AL-KO HT 2050 in druge možnosti

Akumulatorske škarje za živo mejo HT 2050 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Škarje so med najlažjimi kakovostnimi škarjami za živo mejo in so zelo primerne za majhen vrt.
Pri nakupu prve naprave iz družine EasyFlex vam priporočamo še nakup kompleta škarij za živo mejo HT 2050 (štev. art. 113634): vsebuje škarje za živo mejo (štev. art. 113559) in polnilnik (štev. art. 113560) v priročnem paketu.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113536
EAN 4003718057546
Neto teža v kg 2.5 KG
dim. Širina cm brez škatle 6.2 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 67.2 CM
Bruto teža v kg 3.96 KG
Število udarcev v potezah / min 2200
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 87
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina reza v mm 510 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji

Handle system

Nastavljiv ročaj NE

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.96MB)
Št. izdelka: 113858 Takoj na voljo
109,90 €
Št. izdelka: 113698 Kmalu spet na voljo
109,90 €
Št. izdelka: 113560 Majhna zaloga
48,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.