Akumulatorske škarje za živo mejo HT 2000

Številka izdelka: 113700 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahke akumulatorske škarje za živo mejo 20 V / 2,5 Ah iz družine EasyFlex
  • Akumulator in polnilnik sta v obsegu dobave
  • Z diamanti brušen varnostni nož dolžine 45 cm
  • Neutrudljivo delo zaradi dobre uravnoteženosti naprave in tihega delovanja
  • Obstojno, robustno ohišje z gumiranimi ročaji za prijetno delo
  • Vključno s tulcem za meč

Perfektno obrezovanje vaše žive meje, brez emisij in električnega kabla – v priznani kakovosti solo® by AL-KO. To omogočajo lahke in priročne škarje za živo mejo iz družine naprav EasyFlex.


Akumulatorske škarje za živo mejo L-KO HT 2000 – neodvisne, udobne, lahke

S škarjami za živo mejo AL-KO HT 2000 brez kabla in z nožem, brušenim z diamanti, vam gre obrezovanje žive meje hitro od rok – neodvisno od elektrike in bencina.
Zelo lahke in od električnega omrežja neodvisne akumulatorske škarje za živo mejo vam omogočajo udoben akcijski polmer brez motečega kabla in nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali.
Za napajanje HT 2000 služi akumulator iz družine EasyFlex. Po potrebi lahko več različnih naprav EasyFlex napajate z istim akumulatorjem – in pri tem prihranite denar.


Tehnični podatki akumulatorskih škarij za živo mejo AL-KO HT 2000

Z diamanti brušen in trajno oster nož s protitekom in dolžino 45 cm zagotavlja učinkovito in čisto rezanje brez zatikanja. Širina rezanja znaša 14 mm.
Akumulatorske škarje za živo mejo HT 2000 so z maso samo 2,0 kg skupaj z akumulatorjem občutno lažje od vseh bencinskih modelov škarij. Naprava z elektromotorjem, ki povzroča le malo vibracij, z odlično razporeditvijo teže vseh elementov ter ergonomskimi ročaji omogoča zelo uravnoteženo vodenje naprave ter s tem udobno delo.
Zelo kakovostno, robustno ohišje iz umetne mase zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Z enim polnjenjem Li-ionskega akumulatorja EasyFlex 20 V / 2,5 Ah lahko neprekinjeno delate do 45 minut. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 50 minutah. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta


Nakup škarij za živo mejo AL-KO HT 2000 in druge možnosti

Akumulatorske škarje za živo mejo HT 2000 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Škarje so med najlažjimi kakovostnimi škarjami za živo mejo in so zelo primerne za majhen vrt.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Število rež za akumulatorje 1 ST
Neto teža v kg 1.7 KG
dim. Širina cm brez škatle 6.2 CM
Bruto teža v kg 2.1 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 46 CM
Nastavljiv ročaj NE
Število udarcev v potezah / min 2200
Mera dolžina karton cm 115 CM
Združljive akumulatorji 113559, 113698
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 87
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Dolžina reza v mm 450 MM
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (4.54MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.