Akum. škarje za živo mejo HT 4260 celoten komplet

Številka izdelka: 127480 Kmalu spet na voljo

Tehnični podatki

Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Dolžina reza v mm 600
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 80
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 95
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 93
Debelina reza v mm 28
Vibracije ahw (m/s^2) 1.8
Število udarcev v potezah / min 1500
K vrednost (m/s^2) 1
Tip noža Brušeni z diamanti
Tip pogona Akumulator
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.