solo® by AL-KO LBV 3690

Številka izdelka: 127735 Kmalu spet na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kombinirana naprava, možna je tako funkcija sesanja kot pihanja
  • Enostavno odstranljiva sesalna ali pihalna cev, enostavna pretvorba brez orodja
  • Različni nastavki cevi
  • Li-Ion 36 V akumulatorski sesalnik/puhalnik (baterija in polnilec nista priložena)
  • Hitrost zraka do 260 km/h

Naša prilagodljiva vsestranska naprava za jesen

Mobilna naprava omogoča fleksibilno delo brez težav z napajalnim kablom, brez bencina in s tem brez izpušnih plinov. Različne nastavke za cevi je mogoče enostavno odstraniti. To pomeni, da lahko preprosto uporabljate funkcijo sesanja in pihanja, torej je lahko sesalnik ali puhalnik za listje, kakor želite.

Polna moč baterije za LBV 3690

Brezžični sesalnik za listje solo® by AL-KO LBV 3690 z zmogljivo litij-ionsko baterijo 36 V (ni priložena) vam nudi vrtnarjenje brez napora in brez motečega napajalnega kabla. Baterija se lahko uporablja za vseartikle AL-KO 36 V. To pomeni, da lahko z eno baterijo upravljate vrsto različnih vrtnih orodij. Funkcija pihanja ima hitrost zraka 260 km/h, funkcija sesanja ima pa hitrost zraka cca 150 km/h. Zahvaljujoč enostavni funkciji odstranjevanja različnih nastavkov, lahko svojega jesenskega pomočnika pretvorite v hipu. Naš kombinirani model puhalnika za listje in sesalnika odlikuje intuitivno delovanje z brezstopenjsko nastavitvijo hitrosti. Opcijsko se lahko uporablja z baterijskim pasom BB 40 in 36 V adapterjem (št. artikla 127 573 / št. artikla 127 579).

Nakup akumulatorskega sesalnika za listje AL-KO solo® LBV 3690 in druge možnosti

Preprosto kupite akumulatorski sesalnik za listje solo® by AL-KO LBV 3690 v naši spletni trgovini z vrhunsko storitvijo ali pri enem od naših specializiranih trgovcev v vaši bližini. Če želite ta sesalnik za listje v kompletu z baterijo in polnilnikom, priporočamo številko artikla 127743.

 

Compact all-in-one leaf blower and vacuum. 
Blowing leaves, vacuuming or in combination - the function can be easily and tool-free switched.
High performance, good maneuverability as well as robust and reliable construction and simple

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127735
EAN 4003718064698
Lahko sesa listje? DA
Hitrost zraka pri pihanju 260 KMH
Razširitve Razširitve
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium

Engine

Tip pogona Akumulator
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Prostornina koša v l 65 L
S košem od tkanine tkanina

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Čas polnjenja 4.0Ah v min 90 MIN
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 15 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 20 MIN

Prenosi

Navodila za uporabo Download (8.72MB)
Izjave o skladnosti Download (162.32KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.