solo® by AL-KO akumulatorski puhalnik listja LB 4250 z baterijo, polnilnikom in baterijskim pasom

Številka izdelka: 127669 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Delajte brezžično in neodvisno od el. kabela in bencina
  • Delo brez utrujenosti zahvaljujoč nizki teži in ergonomskemu ročaju
  • Preklopna turbo moč za npr. vlažne liste
  • Sestavljanje brez orodja za hitro uporabo
  • Zahvaljujoč pasnoj torbici je baterija enostavna za prenašanje

Reci "adijo listje" z solo® by AL-KO LB 4250 akumulatorskim puhalnikom za listja

Akumulatorski puhalnik listja solo® by AL-KO LB 4250 z zmogljivo 36 V ENERGY FLEX baterijo vam nudi vrtnarski užitek brez kabla in napora. Odstranite listje brez težav z električnimi kabli, brez bencina in s tem brez izpušnih plinov na vrtu, na parkiriščih in poteh.

Power Mode gumb

Brezkrtačni aksialni puhalnik listov je opremljen s turbo gumbom za vklop in je zato primeren tudi za mokro listje. Akumulatorski puhalnik listja solo® by AL-KO LB 4250 deluje s hitrostjo zraka do 250 km/h in volumskim pretokom 870 m²/h. S težo le 2,2 kg lahko delate s puhalnikom listov, ne da bi se utrudili. In nenazadnje z ergonomskim ročajem in baterijo, spravljeno v pasu. Uporablja se lahko takoj brez montažne stene. 50 cm dolg cevni nastavek je mogoče enostavno razstaviti, kar pomeni, da lahko puhalo listja shranite na način, ki prihrani prostor.

1x baterija (36 V / 5,0 Ah), priložen polnilec in baterijski pas BB40.

Kupite akumulatorski puhalnik listja solo® by AL-KO LB 4250 in alternative

Akumulatorski puhalnik listja solo® by AL-KO LB 4250 lahko kupite neposredno v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če ne želite tega akumulatorskega sesalnika za listje kot celoten komplet, saj morda že imate v lasti baterijo ENERGY FLEX in baterijski pas, priporočamo solo sesalnik listov AL-KO LB 4250 s št. 127507

Naše prednosti za vas

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo v tej napravi.

 

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Maks. čas delovanja 7,5Ah v min 35 MIN
Največja napetost v V 40 V
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 89
Maks. električno polnjenje Ah"379 5
Količina pihanega zraka m3 / h 870 MQH
Vibracije ahw (m/s^2) 1
Čas polnjenja 7,5 Ah v min 150 MIN
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 3
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 101
Združljive akumulatorji 113280|113524|127390
Tip pogona Akumulator
Lahko sesa listje? NE
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
K vrednost (m/s^2) 1
Hitrost zraka pri pihanju 250 KMH
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.