Bencinski sesalnik za listje solo by AL-KO 750 P

Številka izdelka: 127141 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Briggs & Stratton 500E engine
  • 75 cm working width
  • Pressed sheet steel housing
  • Extra-large 200 litre collector

Zmogljiv sesalnik za listje z delovno širino 75 cm in močnim motorjem Briggs & Stratton 2,0 kW sesa, sesa in sesa – tudi če je listje mokro ali vlažno oprijeto na zelenicah ali poteh. Da je listje in umazanijo mogoče posesati tudi iz najmanjših kotov, je v priboru tudi priročna gibka cev s šobo.

AL-KO premium storitev dostave: Ta sesalnik za listje dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Tip motorja 4-taktni
Lahko sesa listje? DA
Nastavitev višine sesanja posamezno kolo, $-kratna
Število valjev motorja Število valjev motorja
Autochoke voljo NE
S tvrdim košem DA
S košem od tkanine tkanina
Linija izdelkov Premium
Primer DA
Tip pogona Bancin
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.