Bencinski sesalnik za listje solo® by AL-KO 750 P

Številka izdelka: 127141 Takoj na voljo

Zmogljiv sesalnik za listje z delovno širino 75 cm in močnim motorjem Briggs & Stratton 2,0 kW sesa, sesa in sesa – tudi če je listje mokro ali vlažno oprijeto na zelenicah ali poteh. Da je listje in umazanijo mogoče posesati tudi iz najmanjših kotov, je v priboru tudi priročna gibka cev s šobo.

AL-KO premium storitev dostave: Ta sesalnik za listje dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Moč v kW 2 KW
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 140
Število gibov motorja o/mon 3000
Število valjev motorja 1
Autochoke voljo NE
Linija izdelkov Premium
S tvrdim košem DA
Nastavitev višine sesanja posamezno kolo, $-kratna
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Tip pogona Bancin
S košem od tkanine tkanina
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
K vrednost (m/s^2) 2
Prostornina koša v l 200 L
Lahko sesa listje? DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 86
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 96
Vibracije ahw (m/s^2) 6
Neto teža v kg 36.1 KG
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.