Akumulatorski sesalnik pihalnik AL-KO LBV 4090 Set

Številka izdelka: 113828 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vključno s polnilnikom in akumulatorjem (5 Ah)
  • Za neodvisno delo brez kabla
  • Puhanje in sesanje listja z eno samo napravo
  • Visoka hitrost zraka za učinkovito delo
  • Udobno nastavljanje zračnega toka z vrtljivim gumbom
  • Vrtljivo stikalo za preklop med sesanjem in puhanjem
  • Trajanje teka do 20 minut z eno polnitvijo akumulatorja (akumulator in polnilnik <b>nista</b> v obsegu dobave)
  • Vključno s prestrezalno vrečo in ramenskim trakom

Z našim akumulatorskim puhalnikom za listje brez težav odstranite listje z ravnih površin.


Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LBV 4090

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LBV 4090 z zmogljivim Li-ionskim akumulatorjem 40 V vam omogoča sproščujoče delo v vrtu brez kabla in napora. Prenosna naprava omogoča enostavno delo brez nadležnega električnega kabla, bencina in izpušnih plinov. Za še več prilagodljivosti v vrtu zaradi enostavnega preklopa s sesanja na puhanje listja.


Tehnične podrobnosti puhalnika za listje AL-KO LB 4090

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LBV 4090 deluje s hitrostjo zraka od 150 do 200 km/h in pretokom 350 m³/h. Brezstopenjsko nastavljanje z vrtljivim gumbom je mogoče tudi med obratovanjem. Tako je tok zraka med delom mogoče prilagajati sprotnim potrebam. Zahvaljujoč ramenskemu traku in tekalnim kolesom je delo s puhalnikom za listje neutrudljivo. Zmogljiv Li-ionski akumulator 40 V ima trajanje teka približno 20 minut.


Nakup akumulatorskega puhalnika za listje AL-KO LB 4090 in druge možnosti

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4090 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Naprava je idealen pripomoček za delo v vrtu brez kabla in napora.
Če želite napravo z manjšim akumulatorjem, vam priporočamo akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060 z akumulatorjem 20 V.
Akumulator iz družine EnergyFlex z drugimi napravami lahko uporabljate tudi za druga vrtna opravila. Preprosto vstavite akumulator v ustrezno napravo in nadaljujte z delom.


Naše prednosti za vas:

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Neto teža v kg 4.5 KG
Prostornina koša v l 45 L
Čas polnjenja 4.0Ah v min 90 MIN
Čas polnjenja 5.0Ah v min 120 MIN
Bruto teža v kg 5.9 KG
Lahko sesa listje? DA
Hitrost zraka pri pihanju 60 KMH
Količina pihanega zraka m3 / h 350 MQH
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 102
Razširitve Razširitve
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 15 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 20 MIN
Navodila za uporabo Download (921.96KB)
Download (1.96MB)
Download (21.06MB)
Izjave o skladnosti Download (114.27KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.