Akumulatorski puhalnik za listje solo by AL-KO LB 4250

Številka izdelka: 127507 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Brez kabla, neodvisno delo od elektrike in bencina
  • Neutrudljivo delo zaradi majhne teže naprave in ergonomskega ročaja
  • Način delovanja turbo" npr. za mokro listje
  • Montaža brez uporabe orodja za hiter začetek dela
  • Trajanje teka do 35 min z eno polnitvijo akumulatorja (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)
  • Udobna nošnja akumulatorja v torbi z ramenskimi trakovi (potreben opcijski pribor, štev. art. 127442)

Z našim akumulatorskim puhalnikom za listje brez težav odstranite listje z ravnih površin, npr. v parku in na poteh.


Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4250 Powerflex

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4250 z zmogljivim Li-ionskim akumulatorjem 42 V vam omogoča sproščujoče delo v vrtu brez kabla in napora. Prenosna naprava omogoča prilagodljivo delo brez nadležnega električnega kabla, bencina in izpušnih plinov. Cevni nastavek z dolžino 50 cm je mogoče preprosto odstraniti, zato puhalnik za listje lahko shranite na majhnem prostoru.


Tehnične podrobnosti puhalnika za listje AL-KO LB 4250

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4250 Powerflex deluje s hitrostjo zraka do 250 km/h in pretokom zraka do 870 m3/h. Z maso samo 2,2 kg (brez akumulatorja) puhalnik za listje omogoča neutrudljivo delo. Z Li-ionskim akumulatorjem 42 V / 7,5 Ah lahko delate do 35 minut. Brezkrtačni motor ima tudi način delovanja z večjo močjo, ki je primerna za mokro listje.


Nakup akumulatorskega puhalnika za listje AL-KO LB 4250 in druge možnosti

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4250 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Naprava je idealen pripomoček za delo v vrtu brez kabla in napora.
Če želite napravo z manjšim akumulatorjem, vam priporočamo akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060 z akumulatorjem 20 V.
Akumulator iz družine PowerFlex z drugimi napravami lahko uporabljate tudi za druga vrtna opravila. Preprosto vstavite akumulator v ustrezno napravo in nadaljujte z delom.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

"

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Lahko sesa listje? NE
Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Linija izdelkov Premium
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.