Akumulatorski puhalnik za listje solo by AL-KO LB 4250 Power Flex v kompletu

Številka izdelka: 127591 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vključno s polnilnikom, akumulatorjem (4 Ah) in pasom s torbo za akumulator BB 40</b>Brez kabla, neodvisno delo od elektrike in bencina
  • Neutrudljivo delo zaradi majhne teže naprave in ergonomskega ročaja
  • Način delovanja "turbo" npr. za mokro listje
  • Montaža brez uporabe orodja za hiter začetek dela
  • Udobna nošnja zahvaljujoč pasu s torbo za akumulator

Z našim akumulatorskim puhalnikom za listje brez težav odstranite listje z ravnih površin, npr. v parku in na poteh.


Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4250 Power Flex

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4250 z zmogljivim Li-ionskim akumulatorjem 40 V vam omogoča sproščujoče delo na vrtu brez kabla in napora. Prenosna naprava omogoča prilagodljivo delo brez nadležnega električnega kabla, bencina in izpušnih plinov. Cevni nastavek z dolžino 50 cm je mogoče preprosto odstraniti, zato puhalnik za listje lahko shranite na majhnem prostoru.


Tehnične podrobnosti puhalnika za listje AL-KO LB 4250

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4250 Power Flex deluje s hitrostjo zraka do 250 km/h in pretokom zraka do 870 m3/h. Z maso samo 2,2 kg (brez akumulatorja) puhalnik za listje omogoča neutrudljivo delo. Brezkrtačni motor ima tudi način delovanja z večjo močjo, ki je primerna za mokro listje.


Nakup akumulatorskega puhalnika za listje AL-KO LB 4250 in druge možnosti

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4250 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za prijetno delo na vrtu brez napora in kabla.
Če želite napravo z manjšim akumulatorjem, vam priporočamo akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060 z akumulatorjem 20 V.


Tehnični podatki

Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Linija izdelkov Premium
blagovno znamko blagovno znamko
Lahko sesa listje? NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.