Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060 Set

Številka izdelka: 113818 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vključno s polnilnikom in akumulatorjem(2,5 Ah)
  • Za neodvisno delo brez kabla
  • Neutrudljivo delo zaradi majhne teže naprave
  • Visoka hitrost zraka za učinkovito delo
  • Brezstopenjsko nastavljanje zračnega toka
  • Trajanje teka do 20 min z eno polnitvijo akumulatorja (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)

Z našim akumulatorskim puhalnikom za listje brez težav odstranite listje z ravnih površin.


Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060 z zmogljivim Li-ionskim akumulatorjem 20 V vam omogoča sproščujoče, okolju prijazno delo v vrtu brez kabla in telesnega napora. Lahka in priročna naprava omogoča prilagodljivo delo brez nadležnega električnega kabla, bencina in izpušnih plinov. Nastavke je mogoče preprosto odstraniti, zato puhalnik za listje lahko shranite na majhnem prostoru.


Tehnične podrobnosti puhalnika za listje AL-KO LB 2060

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060 deluje s hitrostjo zraka do 200 km/h in številom vrtljajev v prostem teku do 12.500/min. Nastavljanje pretoka zraka je brezstopenjsko. Tako je tok zraka med delom mogoče prilagajati sprotnim potrebam. Prijaznost za uporabo zaradi fiksiranja ročice za nastavitev zračnega toka. Z maso samo 1,6 kg (skupaj z akumulatorjem) puhalnik za listje omogoča neutrudljivo delo. Akumulator ima napetost 20 V in omogoča do 20 minut dela.


Nakup akumulatorskega puhalnika za listje AL-KO LB 2060 in druge možnosti

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Naprava je idealen, lahek in priročen pripomoček za delo v vrtu.
Če potrebujete napravo z močnejšim akumulatorjem, priporočamo AL-KO LB 4060 z akumulatorjem 40 V.
Akumulator iz družine EasyFlex z drugimi napravami lahko uporabljate tudi za druga vrtna opravila. Preprosto vstavite akumulator v ustrezno napravo in nadaljujte z delom.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Neto teža v kg 1.2 KG
Maks. čas delovanja 2,5Ah v min 20 MIN
Čas polnjenja 2,5Ah v min 50 MIN
Bruto teža v kg 1.5 KG
Lahko sesa listje? NE
Hitrost zraka pri pihanju 200 KMH
Količina pihanega zraka m3 / h 200 MQH
Mera dolžina karton cm 90 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 88
Razširitve Razširitve
Znamka AL-KO
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 35 MIN
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download (911.64KB)
Download (1.09MB)
Download (2.53MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.