Drobilnik vej solo® by AL-KO TCS Duotec 3000

Številka izdelka: 119685 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <p>Z velikim lijakom za polnjenje z mehkim materialom, ločenim dodajalnikom za veje do premera maks. 43 mm in inovativno tehniko rezanja s poševnim rezalnim mehanizmom drobilnik vej TCS Duot
  • Ločeno dovajanje vej do Ø 43 mm za razrezan material
  • Kroglično uležajena XXL-kolesa za preprost transport
  • Široko podvozje za dobro stabilnost
  • Inovativni rezalni mehanizem s poševno nameščenimi noži
  • Dodatni nož za predhodni razrez

AL-KO premium storitev dostave: Ta drobilnik vej dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 119685
EAN 4003718353730
Neto teža v kg 55 KG
Največji premer veje, cm 4 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 115
Linija izdelkov Premium
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Moč motorja v vatih 2900 W

Traction System

Kolesa s krogličnimi ležaji DA

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.36MB)
Izjave o skladnosti Download (69.7KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.