Zbiralnik odrezkov

Številka izdelka: 127753
OxSaleableIsNotOne: 0 Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Popolnoma odstranite odrezke z žive meje
  • Ni potrebe po zamudnem grabljenju žive meje
  • Primerne za solo® by AL-KO škarje za živo mejo AL-KO (glejte besedilo opisa za ustrezno številko modela)

Obrezujte živo mejo praktično in prihranite čas

Zbiralnik odrezkov solo® by AL-KO med uporabo optimalno odstrani odrezke z žive meje. Porezanega materiala ni več treba zamudno odstranjevati z žive meje. Nadležno grabljenje ni več potrebno. Naš zbiralnik odrezkov je primeren za solo® by AL-KO škarje za živo mejo s številkami artiklov:

127510, 127440, 127441, 127734, 127752, 127724, 127592, 127590 in 127325.

Kupite zbiralnik odrezkov solo® by AL-KO

Kupite zbiralnik odrezkov solo® by AL-KO v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. 

 

 

The cutting collector is a handy helper which makes the working on your hedge trimmer much more comfortable. Instead of having the cuttings of the hedges everywhere on the ground the cutting collecto collects the hedge cuttings in an easy manner and ma

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127753
EAN 4003718065176
Neto teža v kg 0.25 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 50 CM
dim. Višina cm brez škatle 3.5 CM
dim. Širina cm brez škatle 12 CM
Linija izdelkov Premium
Znamka solo® by AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.