Ročna žaga HS 2015 18 V

Številka izdelka: 113625 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahka in priročna akumulatorska žaga
  • Lahka in priročna naprava
  • Dolžina rezanja 120 mm, za veje do Ø 60 mm
  • Št. hodov 2.200 /minі
  • 2 kovinska žagina lista

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Neto teža v kg 1 KG
Število udarcev v potezah / min 2200
Mera dolžina karton cm 33 CM
Združljive akumulatorji 113559, 113698
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Debelina reza v mm 60 MM
Dolžina meča v cm 16 CM
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (1.28MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.