Plug za osipavanje AL-KO 770

Številka izdelka: 113973 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robusten plug za osipavanje iz jeklene pločevine za MH 770
  • Robust design made of sheet steel
  • For heaping up soil
  • For creating planting rows

Plug za osipavanje za prekopalnik  MH 770

Plug je idealen za kopičenje zemlje in ustvarjanje vrst rastlin. Izdelana iz visoko kakovostnega barvanega jekla.

Kupite plug za osipavanje za AL-KO 770 in alternative

Kupite plug za osipavanje za MH 770zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Za vaš prekopalnik MH 770 so na voljo tudi drugi dodatni deli, kot so plug za krompir (št. artikla 113976), plug (št. artikla 113975) ali jekleni komplet koles (št. artikla 113977).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113973
EAN 4003718063240
Neto teža v kg 2.34 KG
Bruto teža v kg 2.7 KG
Znamka AL-KO

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (8.56MB)
Izjave o skladnosti Download (110.06KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.