Kompostnik AL-KO Jumbo 800

Številka izdelka: 110863
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompostnik iz okolju prijazne reciklirane umetne mase s prostornino 800 l
  • Stranske prezračevalne odprtine omogočajo boljše kroženje zraka in vlage
  • Dovršen natični sistem: razstavljen kompostnik Jumbo je mogoče prostorsko varčno transportirati in ga hitro sestaviti

Premišljena bio-zasnova: naš kompostnik je zahvaljujoč natičnemu sistemu mogoče izredno hitro sestaviti; vrtne organske odpadke pretvori v dragocen humus, ki je odlično gnojilo za vaš vrt.


Tehnične podrobnosti kompostnika AL-KO Jumbo 800

Kompostnik je izdelan iz reciklirane umetne mase in ima prostornino 800 l. Šestkotni kompostnik z maso 16 kg je zahvaljujoč natičnemu sistemu mogoče hitro sestaviti.


Kupite zdaj: kompostnik AL-KO Jumbo 800

Kupite kompostnik AL-KO Jumbo 800 preprosto pri nas kot proizvajalcu v naši spletni trgovini za vrtno tehniko ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Jumbo 800 je vaš bio-pripomoček v vašem vrtu.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 110863
EAN 4003718026481
Neto teža v kg 16 KG
Znamka AL-KO

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.19MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.