Komplet jeklenih koles MH 1150

Številka izdelka: 113978
Ponovno na voljo od 27.05.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Primerno za prekopalnik AL-KO MH 1150
  • Robustna zasnova iz jeklene pločevine
  • Za boljši oprijem in lažje napredovanje

Komplet jeklenih koles za prekopalnik MH 1150

Jeklena kolesna garnitura, nameščena namesto orodij za okopavanje, zagotavlja bistveno boljši oprijem pri oranju. Je stabilen, prožen, vzdržljiv in je še posebej priporočljiv za pogosto uporabo na težkih tleh. Trdno izdelan iz barvane jeklene pločevine.

Kupite jekleni komplet koles AL-KO MH 1150 in alternative

Kupite jekleni komplet koles MH 1150 zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če potrebujete jekleni komplet koles za vašo motiko z bencinskim motorjem AL-KO MH 770, je ta na voljo pod št. 113977 na voljo.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113978
EAN 4003718063295
Mera dolžina karton cm 40 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (8.56MB)
Izjave o skladnosti Download (110.06KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.