Hitri polnilnik AL-KO Easy Flex C 60 Li

Številka izdelka: 113858 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Rýchlonabíjačka batérií radu EasyFlex
  • Pre batéria Li-Ion Easy Flex max. 6,0 A

S hitrim polnilnikom AL-KO popolnoma napolnite akumulator EasyFlex v času 50 minut.

 

Hitri polnilnik AL-KO

Z originalnim polnilnikom AL-KO se akumulator iz družine EasyFlex napolni hitro in učinkovito. Polnilnik deluje z napetostjo maks. 20 V in tokom maks. 6 A. Ko je akumulator popolnoma napolnjen, zasveti LED. Če izmenično uporabljate in polnite več akumulatorjev, svoje delo na vrtu lahko opravljate neprekinjeno. Akumulatorji niso v obsegu dobave.

 

Kupite polnilnik za akumulator AL-KO zdaj

Hitri polnilnik vaših akumulatorjev iz družine EasyFlex dobite v naši spletni trgovini.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Neto teža v kg 0.85 KG
Združljive akumulatorji 113559, 113698
Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO Easy Flex 18V
Width in cm (Out Of Box) 8 CM
Height in cm (Out Of Box) 24.8 CM
Length in cm (Out of Box) 13 CM
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.