Hitri polnilnik AL-KO Easy Flex C 60 Li

Številka izdelka: 113858 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Rýchlonabíjačka batérií radu EasyFlex
  • Pre batéria Li-Ion Easy Flex max. 6,0 A

S hitrim polnilnikom AL-KO popolnoma napolnite akumulator EasyFlex v času 50 minut.

 

Hitri polnilnik AL-KO

Z originalnim polnilnikom AL-KO se akumulator iz družine EasyFlex napolni hitro in učinkovito. Polnilnik deluje z napetostjo maks. 20 V in tokom maks. 6 A. Ko je akumulator popolnoma napolnjen, zasveti LED. Če izmenično uporabljate in polnite več akumulatorjev, svoje delo na vrtu lahko opravljate neprekinjeno. Akumulatorji niso v obsegu dobave.

 

Kupite polnilnik za akumulator AL-KO zdaj

Hitri polnilnik vaših akumulatorjev iz družine EasyFlex dobite v naši spletni trgovini.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja Easy Flex 20V maks.
blagovno znamko blagovno znamko
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.