Hitri polnilnik AL-KO 18 V C 60 Li

Številka izdelka: 113858 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Rýchlonabíjačka batérií radu 18 V
  • Pre batéria Li-Ion 18 V max. 6,0 A

S hitrim polnilnikom AL-KO popolnoma napolnite akumulator 18 V v času 50 minut.

 

Hitri polnilnik AL-KO

Z originalnim polnilnikom AL-KO se akumulator iz družine 18 V napolni hitro in učinkovito. Polnilnik deluje z napetostjo maks. 20 V in tokom maks. 6 A. Ko je akumulator popolnoma napolnjen, zasveti LED. Če izmenično uporabljate in polnite več akumulatorjev, svoje delo na vrtu lahko opravljate neprekinjeno. Akumulatorji niso v obsegu dobave.

 

Kupite polnilnik za akumulator AL-KO zdaj

Hitri polnilnik vaših akumulatorjev iz družine 18 V dobite v naši spletni trgovini.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Število rež za akumulatorje 1 ST
Neto teža v kg 0.85 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 13.8 CM
dim. Višina cm brez škatle 24.8 CM
dim. Širina cm brez škatle 8.3 CM
Mera dolžina karton cm 43.6 CM
Združljive akumulatorji 113559, 113698
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download (8.88MB)
Izjave o skladnosti Download (122.4KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.