Dvojitá nabíjačka TC30 Li 20 V / 2 A Easy Flex

Številka izdelka: 113561 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ladegerät für den Akku der EasyFlex-Familie
  • Lädt zwei Ihrer Akkus gleichzeitig auf
Št. izdelka: 113540 Takoj na voljo
249,90 € *

Mit dem Doppelladegerät von AL-KO laden Sie zwei der EasyFlex-Akkus gleichzeitig auf.


Das AL-KO Doppelladegerät

Mit dem Original-Doppelladegerät von AL-KO werden zwei Akkus der EasyFlex-Familie effizient und schnell geladen. Das Ladegerät arbeitet hierbei mit 20 V max. und 2 A. Es signalisiert Ihnen per LED-Lampe, wenn Ihre Akkus vollständig geladen sind. Mit mehreren Akkus können Sie die Gartenarbeit im Dauereinsatz bewältigen.


Jetzt das Akku-Doppelladegerät von AL-KO kaufen

Das Doppelladegerät für den Akku der EasyFlex-Familie erhalten Sie in unserem Webshop.
Mit ihm können Sie zwei Akkus 20 V/2,5 Ah (Art.-Nr.: 113559) der EasyFlex-Familie laden.

.

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.