AL-KO Plug za gredice

Številka izdelka: 113975 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Primerno za AL-KO prekopalnik MH 770 in MH 1150
  • Robustna zasnova iz jeklene pločevine
  • Idealno za izdelavo postelj

Plug za gredic, za  MH 770 in MH 1150

Plug obrača zemljo in je zato posebej namenjen za obdelavo odmrlih rastlinskih delov v zemljo in s tem za ustvarjanje gredic. Izdelana iz visoko kakovostnega barvanega jekla.

Kupite AL-KO plug za gredice in alternative

Kupite plug za gredic zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Ali še vedno potrebujete plug za grebene ali plug za krompir? Nato predlagamo plug za osipavanje za 770 (št. art. 113973) ali plug za osipavanje za 1150 (št. art. 113974) in plug za krompir (št. art. 113976).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113975
EAN 4003718063264
Mera dolžina karton cm 51

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (8.56MB)
Izjave o skladnosti Download (110.06KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.