AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulator B125 Li 6,0 Ah

Številka izdelka: 113896 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 18 V / 6,0 Ah moč
  • Li-ion tehnologija za dolgo življenjsko dobo
  • Združljivo - ustreza vsem vrtnim orodjem iz družine baterij "18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE"
  • Majhna teža s samo 670 g
  • Kratek čas nalaganja. Običajni polnilnik 130 min / hitri polnilnik 62 min

Velika prilagodljivost z AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE B125 Li 6,0 A

Zmogljiva 18 V Li-Ion baterija za brezžično delo! Vrtnarjenje neodvisno od elektrike in bencina.

Lahka za večkratno uporabo

Izjemno prilagodljiv in 100 % združljiv - ustreza vsem vrtnim orodjem iz družine baterij "18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE". Li-ionska baterija 6,0 Ah je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in je enostavna in priročna za vsakogar za polnjenje brez samopraznjenja ali spominskega učinka. Z majhno težo 670 g lahko baterijo napolnite v 130 minutah z običajnim polnilnikom in v 62 minutah s hitrim polnilnikom.

Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite baterijo AL-KO B125 Li in alternative

Baterijo AL-KO B125 Li lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Pravi polnilnik C50 Li lahko dobite s št. 113897 in hitri polnilnik FC100 Li s št. 113899.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo.

 

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Length in cm (Out of Box) 12 CM
Height in cm (Out Of Box) 7 CM
Width in cm (Out Of Box) 8 CM
Maks. električno polnjenje Ah"379 6
Družina akumulatorja AL-KO 18V Bosch Home & Garden združljivo
Največja napetost v V 18 V
Neto teža v kg 0.67 KG
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.