Akumulatorska škropilnica AL-KO PS 2035

Številka izdelka: 113697 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Za neodvisno delo brez kabla z Li-ionskim akumulatorjem 20 V
  • Za uničevanje plevela in škropljenje sadnega drevja ter okrasnih rastlin
  • Samodejna vzpostavitev tlaka in enakomerno pršenje
  • Po dolžini nastavljiva pršilna palica z medeninasto glavo
  • Tiho delovanje in majhna teža
  • Trajanje teka do 60 minut z eno polnitvijo akumulatorja (akumulator in polnilnik <b>nista</b> v obsegu dobave)

Naša akumulatorska škropilnica je zelo primerna za nego in zaščito rastlin v domačem vrtu


Škropilnica iz družine EasyFlex

Različna področja uporabe: uničevanje plevela in škodljivcev v vrtu, sadovnjaku ali zelenjavnem vrtu, uničevanje mrčesa ter oskrbovanje z gnojili.


Tehnične podrobnosti akumulatorske škropilnice PS 2035

Z zmogljivim Li-ionskim akumulatorjem 20 V 2,5 lahko delate približno 60 minut (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave). Z rezervoarjem velikosti približno 3,5 l in delovnim tlakom 3,5 bar škropilnica omogoča dolge delovne intervale in ima zadosten doseg za učinkovito delo. Delo je prijetno zaradi majhne mase naprave 2,3 kg (skupaj z akumulatorjem) in izredno tihega delovanja. V obsegu dobave sta merilna posodica in ramenski trak.


Nakup akumulatorske škropilnice AL-KO

Akumulatorsko škropilnico PS 2035 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za učinkovito nego rastlin


Akumulator iz družine EasyFlex z drugimi napravami lahko uporabljate tudi za druga vrtna opravila. Preprosto vstavite akumulator v ustrezno napravo in nadaljujte z delom.


Naše prednosti za vas:

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V
Neto teža v kg 2 KG
Čas polnjenja 2,5Ah v min 50 MIN
dim. Dolžina cm brez škatle 25 CM
dim. Širina cm brez škatle 30 CM
Bruto teža v kg 2.3 KG
dim. Višina cm brez škatle 17 CM
Mera dolžina karton cm 70.5 CM
Združljive akumulatorji 113559
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy
Navodila za uporabo Download (6.01MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.