Akumulatorska pasna torbica solo by AL-KO BB 40

Številka izdelka: 127573 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Durch den neuen solo by AL-KO Akkugürtel BB 40 können die leistungsstarken Profi-Geräte nun auch mit den beiden 40 V- Akkus der 36 V Akku-Familie betrieben werden.Hoher Tragekomfort
  • Optimale Bewegungsfreiheit dank zwei Kabelhalter
  • Angenehme Druckverteilung durch Silikonkissen welche auf der Rückseite des Akku-Fachs angebracht sind
  • Produktives, langes Arbeiten mittels zweitem Akku-Fach. Akkus <b>nicht</b> im Lieferumfang enthalten

Profi-Tipp

Mit dem separat erhältlichen 36 V Adapter (Art.-Nr. 127579) können Sie mit ihrem Akku-Gürtel BB 40 das komplette Sortiment der handgehaltenen AL-KO Gartengeräte der 36 V Akku-Familie nutzen.


Kaufen Sie den Akku-Gürtel

Kaufen Sie den Akku-Gürtel solo by AL-KO BB 40 einfach in unserem Online-Shop oder finden Sie einen Händler in Ihrer Nähe. Er unterstützt Sie maßgeblich in ihrer Gartenarbeit


...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127573
EAN 4003718060713
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Power supply

Število aktivnih mest akumulatorja 1 ST
No. of Battery Cells Reserve 1 ST
Družina akumulatorja AL-KO 36 V, AL-KO Power 36V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji

Prenosi

Navodila za uporabo Download (1.38MB)
Št. izdelka: 127579 Takoj na voljo
18,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.