Cepilec drv AL-KO LSV 560/8

Številka izdelka: 113789 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Stoječi cepilec drv
  • Za dolžino polen do 55 cm in z veliko cepilno silo 8,0 t /li>Električni priključek 400 V
  • Dvoročno varnostno upravljanje
  • 3-stopenjsko nastavljanje višine mize za boljšo prilagodljivost
  • Čvrsta, toga konstrukcija za večjo varnost in dolgo življenjsko dobo

 

Prilagodljiv, natančen in močan: stoječi (navpični) cepilec drv AL-KO je zelo primeren zlasti za cepljenje velikih kosov lesa.

 

 

Cepilec drv AL-KO LSV 560/8

 

S stoječimi cepilci drv AL-KO je cepljenje velikih kosov lesa preprosto opravilo. Profesionalno dvoročno upravljanje in vgrajena držala za les zagotavljajo varnost pri delu in omogočajo natančno cepljenje polen. Držala služijo za natančno vpenjanje tudi tankega ali poševno odžaganega kosa lesa. Obstojni in kakovostni materiali ter večkrat zavarjeni sestavni deli so zagotovilo za dolgo življenjsko dobo tega navpičnega cepilca drv.

 

Tehnične podrobnosti cepilca drv AL-KO LSV 560/8

 

Stoječi cepilec drv AL-KO LSV 560/8 cepi polena z dolžino do 55 cm. Pri tem doseže cepilno silo do 8,0 t. Zelo kakovostna hidravlična črpalka omogoča stalno zmogljivost pri maksimalnem tlaku. Zaradi njegove čvrste konstrukcije in uporabe zelo kakovostnih materialov je masa cepilca drv AL-KO 560/8 približno 103 kg. Za napajanje stoječega cepilca drv je potreben električni priključek 400 V (trifazna napetost), moč motorja je 3300 W. Čvrsto podvozje s širokimi pnevmatikami omogoča preprost transport cepilca tudi na neravni podlagi.
Kljub varnostnemu dvoročnemu upravljanju in s tem zmanjšani nevarnosti pri delu vam priporočamo, da pri uporabi cepilca nosite varnostne čevlje, zaščitna očala in delovne rokavice. Pri uporabi postavite cepilec drv na čvrsto in ravno podlago.

 

Nakup cepilca drv AL-KO LSV 560/8 in druge možnosti

 

Cepilec drv AL-KO LSV 560/8 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za cepljenje polen do dolžine 55 cm.
Če želite cepiti polena s cepilno silo do največ 6,0 t (230 V), vam priporočamo stoječi cepilec drv AL-KO LSV 550/6.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113789
EAN 4003718060751
Neto teža v kg 108.8 KG
maks. dolžina cepljenja, mm 560 MM
največji cepina moč v tonah 8 TO
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 93
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Prenosi

Navodila za uporabo Download (9.79MB)
Izjave o skladnosti Download (90.9KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.