Cepilec drv AL-KO LSV 550/6

Številka izdelka: 113788 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Stoječi cepilec drv
  • Do 55 cm dolžine cepljenja in 6,0 t cepilne moči
  • Čvrsta in toga konstrukcija okvirja daje večjo varnost in dolgo življenjsko dobo
  • Varnostno delovanje z dvema rokama
  • S transportnimi kolesi

 

Prilagodljiv, natančen in močan: stoječi cepilec drv AL-KO je zelo primeren zlasti za cepljenje velikih kosov lesa.

 

 

Cepilec drv AL-KO LSV 550/6

Z navpičnimi cepilci drv AL-KO je cepljenje velikih kosov lesa preprosto opravilo. Profesionalno dvoročno upravljanje in vgrajena držala za les zagotavljajo varnost pri delu in omogočajo natančno cepljenje polen. Držala služijo za natančno vpenjanje tudi tankega ali poševno odžaganega kosa lesa. Obstojni in kakovostni materiali ter večkrat zavarjeni sestavni deli so zagotovilo za dolgo življenjsko dobo tega cepilca drv.

 

Tehnične podrobnosti cepilca drv AL-KO LSV 550/6

Cepilnik AL-KO LSV 550/6 AL-KO cepi les do dolžine 55 cm. Doseže največjo moč cepljenja 6,0 t. Zaradi čvrste konstrukcije in uporabe zelo kakovostnih materialov je masa cepilca drv AL-KO LSV 550/6 približno 98 kg. Stoječi cepilec drv deluje na napetost 230 V (priključitev na električno omrežje), moč motorja je 2.700 W. Zelo kakovostna hidravlična črpalka omogoča stalno zmogljivost pri maksimalnem tlaku. Čvrsto podvozje s širokimi pnevmatikami omogoča preprost transport cepilca tudi na neravni podlagi. Njegova velika osnovna ploskev zagotavlja dobro stabilnost.
Kljub varnostnemu dvoročnemu upravljanju in s tem zmanjšani nevarnosti pri delu vam priporočamo, da pri uporabi cepilca nosite varnostne čevlje, zaščitna očala in delovne rokavice. Pri uporabi postavite cepilec drv na čvrsto in ravno podlago.

 

Nakup stoječega cepilca drv AL-KO LSV 550/6 in druge možnosti

 

Cepilec drv AL-KO LSV 550/6 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za cepljenje polen do dolžine 55 cm.
Če želite cepiti polena s cepilno silo do največ 8,0 t, vam priporočamo stoječi cepilec drv AL-KO LSV 560/8.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113788
EAN 4003718060744
Neto teža v kg 98.2 KG
maks. dolžina cepljenja, mm 550 MM
največji cepina moč v tonah 6 TO
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 97
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Prenosi

Navodila za uporabo Download (9.79MB)
Izjave o skladnosti Download (90.9KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.