Cepilec drv AL-KO LSH 520/5

Številka izdelka: 113792 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vodoravni cepilec drv za dolžino polen do 52 cm in s cepilno silo 5,0 t
  • Zelo varen zaradi zaščitne obloge
  • Dvoročno varnostno upravljanje
  • Ne zavzame veliko prostora, je prenosen in ima udobno delovno višino
  • Udobno delo zaradi dodatne podloge za les

Majhen, kompakten in močan: mobilni, vodoravni cepilec drv AL-KO je zelo primeren za pripravo drv za kamin.


Vodoravni cepilec drv AL-KO LSH 520/5

Z vodoravnimi cepilci drv AL-KO je cepljenje lesa preprosto opravilo. Profesionalno dvoročno upravljanje zagotavlja varnost pri delu in omogoča natančno cepljenje lesa. Obstojni in kakovostni materiali ter večkrat zavarjeni sestavni deli so zagotovilo za dolgo življenjsko dobo tega cepilca drv.


Tehnične podrobnosti vodoravnega cepilca drv AL-KO LSH 520/5

Vodoravni cepilec drv AL-KO LSH 520/5 cepi polena z dolžino do 52 cm. Pri tem doseže cepilno silo do 5,0 t. Zaradi njegove čvrste konstrukcije in uporabe zelo kakovostnih materialov je masa cepilca drv AL-KO LSH 520/5 približno 47 kg. Jekleni deli so kakovostno praškasto lakirani in s tem zavarovani pred korozijo. Vodoravni cepilec drv deluje na napetost 230 V (priključitev na električno omrežje), moč motorja je 2.200 W. Dodatna varnost zaradi zaščitne obloge. Zaradi kompaktne izvedbe ga je mogoče skladiščiti na majhnem prostoru, čvrsta kolesa pa omogočajo preprost transport.
Kljub varnostnemu dvoročnemu upravljanju in s tem zmanjšani nevarnosti pri delu vam priporočamo, da pri uporabi cepilca nosite varnostne čevlje, zaščitna očala in delovne rokavice. Pri uporabi postavite cepilec drv na čvrsto in ravno podlago. Cepilec je idealen in ergonomičen za uporabo npr. na delavniški mizi.


Nakup vodoravnega cepilca drv AL-KO LSH 520/5 in druge možnosti

Vodoravni cepilec drv AL-KO LSH 520/5 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen pripomoček za cepljenje polen do dolžine 52 cm za kamin.
Če želite cepilec z večjo cepilno silo, vam priporočamo navpični cepilec drv AL-KO LSV 550/6.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113792
EAN 4003718060775
Neto teža v kg 47 KG
maks. dolžina cepljenja, mm 520 MM
največji cepina moč v tonah 5 TO
Wood diameter 50 - 250 MM
Dolžina kabla v m 1 M
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Prenosi

Navodila za uporabo Download (10.36MB)
Izjave o skladnosti Download (98.22KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.