Home Connect Plus App | Integration der AL-KO Mähroboter und Gartengeräte

AL-KO sreča Home Connect Plus


Povežite pametno vrtno orodje AL-KO z aplikacijo Home Connect Plus

Logo Home Connect Plus App | Smart Gardening mit AL-KO

Aplikacija za vaš celoten pametni dom: močno partnerstvo

Pametni dom je danes običajno sestavljen iz številnih gradnikov – tudi različnih proizvajalcev: z različnimi aplikacijami upravljajo ogrevanje, razsvetljavo, glasbeni sistem, namakanje vrta, pralni stroj in robotsko kosilnico.

Mi vam olajšamo delo in zato v aplikaciji Home Connect Plus sodelujemo z drugimi večjimi blagovnimi znamkami v sektorju doma in vrta. Tako vam ponujamo še več možnosti za povezovanje pametnega vrtnega orodja AL-KO z drugimi pametnimi napravami in sistemi drugih proizvajalcev ter njihovo skupno upravljanje v samo eni aplikaciji.

Mähroboter Robolinho mit der Home Connect Plus App steuern | Smart Gardening mit AL-KO

Kaj je Home Connect Plus?

Home Connect Plus je aplikacija, ki jo lahko uporabite za upravljanje številnih pametnih domačih naprav prek osrednje platforme. Združuje prej nezdružljive naprave v inteligenten sistem in odpira popolnoma nove možnosti.

Z aplikacijo na primer povežite svojo robotsko kosilnico AL-KO ali solo® by AL-KO Robolinho® z drugimi pametnimi domačimi napravami. Tako organizirate svoj pametni dom točno tako, kot želite, ne da bi morali preklapljati med različnimi aplikacijami – preprosto, pametno in pametno.

Ustvarite scenarije, v katerih delujejo različne naprave: Robolinho® na primer začne kositi takoj, ko sonce vzide. Ali pa se zalivanje vrta začne takoj, ko Robolinho® konča košnjo.

Aplikacija Home Connect Plus je brezplačna in enostavna za uporabo. Preprosto naložite Home Connect Plus v svoj pametni telefon (združljiv z Androidom ali iOS), nastavite svoje naprave v samo nekaj korakih in že ste pripravljeni.

Prednosti Home Connect Plus


Osrednja platforma za vse naprave: nešteto možnosti kombiniranja zahvaljujoč obsežni združljivosti.
Preprosto pametni dom: aplikacija Home Connect Plus je jasna, intuitivna in enostavna za uporabo.
Prilagodljivo: prilagodite aplikacijo svojim osebnim potrebam in pametnim vrtnim orodjem ter ustvarite posamezne preglede in rutine.
Brezplačna rešitev vse v enem: aplikacija Home Connect Plus je brezplačna. Brez naročnin, brez skritih stroškov, brez nakupov v aplikaciji. Preprosto prenesite, nastavite in doživite Smart Home na nov način.

Več informacij >
Home Connect Plus App | Smart Gardening mit AL-KO

Kako povezati različne pametne naprave prek aplikacije Home Connect Plus:


1. Če še ni nameščena, prenesite aplikacijo AL-KO inTOUCH Smart Garden iz App Store in povežite svoje pametno vrtno orodje iz AL-KO ali solo® by AL-KO.
2. Prenesite aplikacijo Home Connect Plus in se registrirajte.
3. Preprosto dodajte naprave z znakom + na zavihku naprave v aplikaciji.
4. Že nameščene aplikacije proizvajalca so predlagane neposredno. Izberite AL-KO in se enkrat prijavite.
5. Potrdite, da lahko Home Connect Plus dostopa do vaših naprav.
6. Zdaj se v pregledu prikažejo vse povezane naprave in lahko začnete takoj.

Naslednja pametna vrtnarska orodja AL-KO in solo® by AL-KO lahko vključite v vaš pametni dom z aplikacijo Home Connect Plus:

Št. izdelka: 119925 Kmalu spet na voljo
949,90 €

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.