Akku Gartengeräte | AL-KO 18 V Akku im Einsatz

Polna moč za celotno vrt
Naši napajalniki za vsako aplikacijo

Velika raznolikost družine baterij AL-KO 36 V je odlična podpora ambicioznim ljubiteljem vrtnarjev, ki iščejo široko paleto naprav v segmentu baterijskih izdelkov..

Energy Flex stroji v družini  imajo s petimi kosilnicami, kosilnico za travo na nitko, rahljačem, frezo za sneg, številnimi ročnimi orodji in večnamenskim orodjem s 4 različnimi nastavki vse, kar potrebujete za vaš vrt.

Vaša prednost: Vse naprave Energy Flex lahko upravljate z isto baterijo..

Od zdaj: Preiskusite novo združljivost in vaše vrtno baterijsko vrtno orodje solo® by AL-KO povežite z lahkotno baterijo Energy Flex.  Z baterijskim pasom solo® by AL-KO BB 40 lahko z dvema 40 V baterijama družine Energy Flex upravljate tudi močne profesionalne naprave.

Naš nasvet: Akumulator je že vključena v kosilnico. Nato lahko drugi Energy Flex kupite poceni brez dodatne baterije.

Pripravljen na vse

Družina Energy Flex je kot nalašč za vse ljubitelje vrtnarjenja s srednje do velikim vrtom..

Srce družine Energy Flex je močna 40 V litij-ionska baterija. "Majhna" baterija Energy Flex s kapaciteto 144 Wh zagotavlja brezžično in lahkotno vrtnarsko zadovoljstvo ter delovni čas do 120 minut. Z "veliko" baterijo z zmogljivostjo 180 Wh lahko uporabljate do 140 minut

Za vse akumulatorje, kupljene po letu 2017, damo 2-letno garancijo proizvajalca.

Vse pod nadzorom
S preprostim pritiskom na gumb lahko odčitate trenutno stanje napolnjenosti akumulatorja. Zahvaljujoč Li-ionski tehnologiji ga lahko kadarkoli in hitro ponovno napolnite. Celotno polnjenje traja približno uro in pol..

Energy Flex
Vsi izdelki na prvi pogled

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.