Električni vertikulator solo® by AL-KO 516

Številka izdelka: 127374 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Brez izpušnih plinov, za učinkovito vertikuliranje z veliko delovno širino 36 cm
  • Močan motor in robustno ohišje iz premium jekla
  • Brezstopenjsko nastavljanje delovne globine od 0 do 25 mm
  • Odlična okretnost in vodljivost zaradi 2-osne izvedbe
  • Vključno z robustno gredjo za nože s 15 dvojnimi jeklenimi rezili

Električni vertikulator solo® by AL-KO 516 je vaš robusten, močan pripomoček za tiho nego trate do velikosti 800 m². Pri uporabi ne povzroča emisij. Z njim ste v prednosti s priznano kakovostjo solo® by AL-KO.


Električni vertikulator solo® by AL-KO 516 – pripomoček brez emisij, za profesionalne vrtnarje

Električni vertikulator solo® by AL-KO 516 omogoča zelo učinkovito, tiho delo brez emisij v domačem vrtu ali profesionalno nego krajine. S svojim močni elektromotorjem in 15 zelo čvrstimi dvojnimi rezili zanesljivo odstranjuje plevel in mah z ruše. S tem trata končno spet „lahko zadiha“ in se odpre za vnos hranilnih snovi ter gnojila.
Zahvaljujoč delovni širini 36 cm je zagotovljeno hitro napredovanje in že v kratkem času lahko obdelate tudi večjo površino. Vodilni ročaj s svojimi vgrajenimi ergonomskimi upravljalnimi elementi omogoča udobno upravljanje in vključevanje brez preprijemanja, zato se tudi pri dolgotrajnem delu ne utrudite. Pri transportu in spravilu ročaj lahko preprosto zložite in prihranite prostor.


Tehnični podatki električnega vertikulatorja solo® by AL-KO 516

Zaradi elektromotorja z močjo 1.800 W za napetost 230 V se električni vertikulator solo® by AL-KO 516 odlikuje z veliko zmogljivostjo, ki je potrebna za srednje velike do velike travne površine. S svojo delovno širino 36 cm in izjemno robustno gredjo s 15 obstojnimi dvojnimi rezili vertikulator zagotavlja učinkovito in hitro delo. Pri tem električni vertikulator lahko uporabljate brez prekinitev – ni vam treba niti menjavati akumulatorja niti nalivati goriva.
Kroglično uležajena kolesa omogočajo lahen tek naprave. Rezalni mehanizem je mogoče udobno spustiti z upravljalnim elementom na ročaju, delovno globino je mogoče centralno brezstopenjsko nastavljati od 0 do 25 mm za zelo učinkovito in hitro delo.
Značilnost kakovostnih modelov solo® by AL-KO je robustno ohišje iz premium jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Naprava tudi pri intenzivni uporabi ne potrebuje veliko vzdrževanja.
Vse vključeno: koš iz tkanine je vsebovan v obsegu dobave.


Nakup električnega vertikulatorja solo® by AL-KO 516 in druge možnosti

Električni vertikulator solo® by AL-KO 516 lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v nekaterih tehničnih trgovinah.
Če potrebujete zmogljiv vertikulator, neodvisen od kabla, za velike ali odročne površine, vam svetujemo bencinski vertikulator solo® by AL-KO 518 ali 4005 VB.
Prednosti za vas: pri modelu 516 je koš že v obsegu dobave.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127374
EAN 4003718055900
Neto teža v kg 29 KG
Bruto teža v kg 31 KG
Material ohišja jeklo
Delovna širina prezračevanja, cm 36 CM
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 15
MOŽNO prezračevanje NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 79
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 1800 W

Handle system

Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA

Working area

Primeren za površine do m2 1000 QM
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Prostornina koša v l 40 L
S košem od tkanine tkanina

Traction System

Premer koles zadaj, mm 200 MM
Premer kolesa spredaj mm 200 MM
Kolesa s krogličnimi ležaji DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (5.94MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.