Električni vertikulator AL-KO Basic Care Classic 32.5 VE

Številka izdelka: 113242 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahek, tih in brez izpušnih plinov – idealen za srednje velike površine
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj za prijetno delo
  • Udobno centralno nastavljanje višine s 5 položaji
  • Optimalno hlajenje motorja s povečanimi režami za zrak
  • Vključno s čvrstim vertikulirnim valjem z jeklenimi noži in velikim košem

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic vam pomaga pri negi vaše trate. Zaradi majhne teže in izredne okretnosti je idealen pripomoček za travne površine do 400 m².


Električni vertikulator AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic

Z električnim vertikulatorjem AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic svoj domači vrt lahko obdelujete tiho in brez izpušnih plinov. Zaradi zelo lahke konstrukcije in izredne okretnosti je to idealna naprava za skoraj vsak vrt, še zlasti tudi za male vrtove in zemljišča s številnimi koti in vogali. Višino ročaja lahko s preprostim posegom prilagodite svoji telesni višini in si s tem omogočite neutrudljivo in ergonomsko delo. Omogočite svoji trati, da spet zadiha, in ji dajte možnost, da lažje sprejema hranilne snovi.


Tehnične podrobnosti električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic

Pogon električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 32.5 VE Comfort je izveden z elektromotorjem 1.000 W, ki ga je mogoče napajati s hišnim električnim omrežjem (230 V). Zato električni vertikulator lahko deluje brez premora. Menjavanje akumulatorja ali nalivanje goriva ni potrebno.
Z delovno širino 32 cm pri še vedno kompaktnih merah vertikulator omogoča prijetno delo in dobro manevriranje v vogalih in ob ovirah. Centralno nastavljanje globine vertikulirnega valja v 5 stopnjah. Vertikulirni valj z 12 robustnimi jeklenimi noži, ki trajnostno odstranijo mah, plevel in polst ter omogočajo dolgo življenjsko dobo električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic.
Prosto stoječa zadnja kolesa preprečujejo nabiranje trave, zato se ohrani dober stik s podlago. Vse vključeno: koš 45 l je vsebovan v obsegu dobave.


Nakup električnega vertikulatorja AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic in druge možnosti

Električni vertikulator AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic lahko udobno od doma kupite v naši spletni trgovini. Seveda pa ga lahko kupite tudi v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete vertikulator za manjše površine, vam priporočamo akumulatorski vertikulator AL-KO SF 4036.
Pri modelu 32.5 VE Classic je koš s prostornino 45 l v obsegu dobave.

Tehnični podatki

Moč motorja v vatih 1000 W
Znamka AL-KO
Nastavljiva višina ročaja NE
Linija izdelkov Easy
Zložljiva ročka DA
Length in cm (Out of Box) 110 CM
Height in cm (Out Of Box) 99 CM
Width in cm (Out Of Box) 50 CM
primeren za površine do m2 400
Delovna širina prezračevanja, cm 32 CM
S košem od tkanine tkanina
Globina vrtikuliranja maks. mm 12 MM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 99
Neto teža v kg 12.6 KG
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 78
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
K vrednost (m/s^2) 1.5
Nastavitev višine košnje Osrednji, 5-kratna
MOŽNO prezračevanje NE
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 1
Premer kolesa spredaj mm 200 MM
Količina zob prezračevalnega prezračevalnika 12
Vibracije ahw (m/s^2) 8
Prostornina koša v l 45 L
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Tip pogona Električni
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 98
Material ohišja Plastika
S tvrdim košem DA
Premer koles zadaj, mm 50 MM
Navodila za uporabo Download (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.