Električni agregat AL-KO 2000i

Številka izdelka: 130933 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <p>Lahek, kompakten električni agregat za manjše naloge</p>Vgrajen ročaj za udobno prenašanje
  • Zaprto ohišje omogoča prijetno tiho delovanje.
  • Zelo primeren za kampiranje, vrt in prosti čas
  • Vtičnica 230 V za enostaven priklop porabnikovZaradi invertorske tehnike je dopustna tudi uporaba za občutljive naprave, npr. računalnik, TV- in HiFi-naprave, ker ni napetostnih konic.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium
Neto teža v kg 21 KG
maks. delo v urah 5 H
Vrsta naprave Inventar
Length in cm (Out of Box) 49.9 CM
Tip pogona Bancin
Height in cm (Out Of Box) 45.5 CM
Width in cm (Out Of Box) 28.5 CM
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.