Električni agregat AL-KO 2000i

Številka izdelka: 130933 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <p>Lahek, kompakten električni agregat za manjše naloge</p>Vgrajen ročaj za udobno prenašanje
  • Zaprto ohišje omogoča prijetno tiho delovanje.
  • Zelo primeren za kampiranje, vrt in prosti čas
  • Vtičnica 230 V za enostaven priklop porabnikovZaradi invertorske tehnike je dopustna tudi uporaba za občutljive naprave, npr. računalnik, TV- in HiFi-naprave, ker ni napetostnih konic.
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 130933
EAN 5769720520209
Neto teža v kg 21 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 49.9 CM
dim. Širina cm brez škatle 28.5 CM
dim. Višina cm brez škatle 45.5 CM
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Bancin
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 4 L
Kubična motorja v ccm 79
Moč v kW 1.6 KW
Število valjev motorja 1

Prenosi

Navodila za uporabo Download (11MB)
Izjave o skladnosti Download (140.46KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.