Električna kosilnica AL-KO 3.82 E Easy

Številka izdelka: 113850 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiv motor z močjo 1200 W
  • Robustna plasten koš z jezičkom koš z prikazivalcem poponjevost košare
  • Centralna nastavitev višine košnje
  • Agilen in kompakten
  • Praktičen ročaj za nošenje

Dizajn - na novo definiran v električni kosilnici AL-KO 3.82 E Easy

Naš novi oblikovalski jezik se odraža tudi v začetnem segmentu naših električnih kosilnic. Eleganten, nov dizajn v kombinaciji z visoko prepoznavno vrednostjo – našim novim oblikovalskim jezikom.

Agilen z veliko opreme

Zahvaljujoč svojemu brez emisij in tihemu delovanju je električna kosilnica vaš popoln pomočnik pri negi trate v katerem koli stanovanjskem območju. S svojim 1600 W močnim električnim motorjem se lahko premikate brez izpušnih plinov, motornega olja, toplote in hrupa. Kabelsko delovanje vam omogoča tiho delo, ne da bi vam bilo treba skrbeti za čas polnjenja ali polnjenja goriva – in brez dodatne teže baterije ali rezervoarja za bencin. Občutek dosežka: gladka, zelena košnja z majhno težo in veliko udobja pri vožnji.

Kompaktni model 3.82 E Easy s širino košnje 38 cm navdušuje predvsem s svojo kompaktno zasnovo brez štrlečih koles – idealen za natančno košnjo blizu roba v ovinkih in majhnih pokrivljenih vrtovih. S stabilnim nosilnim ročajem, centralno nastavitvijo višine košnje in nizko težo 15,1 kg smo v to kosilnico namestili številne udobne elemente - idealno tudi za lastnike vrtov ali starejše, ki cenijo enostavno rokovanje.

S svojo 38 cm širino košnje in 45 L plastično zbiralno škatlo je kosilnica primerna za trate do 500 m². Zahvaljujoč aerodinamični obliki ohišja in veliki odprtini se odrezki optimalno ujamejo, kompaktni zaboj za travo pa učinkovito napolni. Poleg tega zbirna škatla z indikatorjem nivoja in nosilnim ročajem za enostavno praznjenje olajša vaše delo. Zložljivo krmilo, na katerega je pritrjen razbremenitev kabla, zagotavlja shranjevanje, ki prihrani prostor.

Kupite električno kosilnico AL-KO 3.82 E Easy & alternatives

Kupite električno kosilnico 3.82 E Easy zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite še več udobja za svojo električno kosilnico, priporočamo 38.2 E Comfort (št. artikla 113852).

Tehnični podatki

Moč motorja v kW 1 KW
Znamka AL-KO
Širina reza v cm 38 CM
Višina reza min / max v mm 20 - 75 MM
Nastavljiva višina ročaja DA
Linija izdelkov Easy
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
Ročka: vrsta ročaja Preprost kovinski ročaj
Zložljiva ročka NE
Lawn mower cockpit handlebar nima kokpit
Length in cm (Out of Box) 127 CM
Height in cm (Out Of Box) 97 CM
Width in cm (Out Of Box) 41 CM
S tvrdim košem DA
Neto teža v kg 15.1 KG
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 80
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 3
Max Airflow Technology Nein
Premer kolesa spredaj mm 155 MM
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Premer koles zadaj, mm 220 MM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 94
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 92
S košem od tkanine Plastika
Funkcijo 2v1
Kolesni pogon nima
Material ohišja Plastika
Mulčenje NE
Hitrost vožnje naprej km/h 2.5 KMH
Prostornina koša v l 45 L
Vibracije ahw (m/s^2) 2.5
Tip pogona Električni
K vrednost (m/s^2) 1.5
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Izmet na stran NE
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
Prestrezanje DA
Številov noža 1 ST
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.