Električna kosilnica AL-KO 3.22 E Easy

Številka izdelka: 113849 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiv motor z močjo 1200 W
  • Robustna plasten koš z jezičkom koš z prikazivalcem poponjevost košare
  • Centralna nastavitev višine košnje
  • Agilen in kompakten
  • Agile and compact

Dizajn - na novo definiran v električni kosilnici AL-KO 3.22 E Easy

Naš novi oblikovalski jezik se odraža tudi v začetnem segmentu naših električnih kosilnic. Eleganten, nov dizajn v kombinaciji z visoko prepoznavno vrednostjo – našim novim oblikovalskim jezikom.

Agilen z veliko opreme

Zahvaljujoč svojemu brez emisij in tihemu delovanju je električna kosilnica vaš popoln pomočnik pri negi trate v katerem koli stanovanjskem območju. S svojim 1200 W močnim električnim motorjem se lahko premikate brez izpušnih plinov, motornega olja, toplote in hrupa. Kabelsko delovanje vam omogoča tiho delo, ne da bi vam bilo treba skrbeti za čas polnjenja ali polnjenja goriva – in brez dodatne teže baterije ali rezervoarja za bencin. Občutek dosežka: gladka, zelena košnja z majhno težo in veliko udobja pri vožnji.

Kompaktni model 3.22 E Easy s širino košnje 32 cm še posebej navduši s svojo kompaktno zasnovo brez štrlečih koles – idealen za natančno košnjo blizu roba v ovinkih in majhnih pokrivljenih vrtovih. S stabilnim nosilnim ročajem, centralno nastavitvijo višine košnje in nizko težo 12 kg smo v to kosilnico namestili številne udobne elemente - idealno tudi za lastnike vrtov ali starejše, ki cenijo enostavno rokovanje.

S svojo 32 cm širino košnje in 35 L plastičnnem košem za trato, kosilnica je  primerna za trate do 250 m². Zahvaljujoč aerodinamični obliki ohišja in veliki odprtini se odrezki optimalno ujamejo, kompaktni zaboj za travo pa učinkovito napolni. Poleg tega zbirna koš z  indikatorjem in nosilnim ročajem za enostavno praznjenje olajša vaše delo. Zložljivo krmilo zagotavlja prostorsko varčno shranjevanje.

Kupite električno kosilnico AL-KO 3.22 E Easy & alternatives

Kupite električno kosilnico 3.22 E Easy zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite to kosilnico z večjo širino košnje 38 cm, priporočamo 3.82 E Easy (št. art. 113850)

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Moč motorja v kW 1 KW
Širina reza v cm 32 CM
Višina reza min / max v mm 20 - 75 MM
Linija izdelkov Easy
Nastavljiva višina ročaja NE
Vrsta nastavitve višine ročaja Enostavna nastavitev višine
Ročka: vrsta ročaja Preprost kovinski ročaj
Zložljiva ročka NE
Lawn mower cockpit handlebar nima kokpit
Length in cm (Out of Box) 123 CM
Height in cm (Out Of Box) 97 CM
Width in cm (Out Of Box) 36.5 CM
Mulčenje NE
Kolesni pogon nima
Premer kolesa spredaj mm 155 MM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 95
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 81
Številov noža 1 ST
Material ohišja Plastika
Hitrost vožnje naprej km/h 2.5 KMH
Vibracije ahw (m/s^2) 2.5
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 3
Nastavitev višine košnje Osrednji, 6-kratna
S tvrdim košem DA
K vrednost (m/s^2) 1.5
Izmet na stran NE
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Tip pogona Električni
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Kolesa s krogličnimi ležaji NE
Premer koles zadaj, mm 180 MM
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 94
Prostornina koša v l 35 L
Max Airflow Technology Nein
Funkcijo 2v1
Prestrezanje DA
S košem od tkanine Plastika
Neto teža v kg 12.1 KG
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.