Drobilnik vej AL-KO Duotec TCS 2500

Številka izdelka: 119954 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Velik dovajalni lijak in izboljšan samodejni uvlek
  • Ločeno dovajanje vej do Ø 40 mm
  • Kroglično uležajena kolesa za preprost transport in široko podvozje za dobro stabilnost
  • Velik izmetni kanal preprečuje zamašitve
  • Dodatni nož za predhodni razrez
  • Dvojni rezalni sistem omogoča dolgo življenjsko dobo rezil

Odličen drobilnik vej, izdelan iz jeklene pločevine. Zmogljiv in varen.

Drobilnik Duotec TCS 2500

Z velikim lijakom za polnjenje z mehkim materialom in ločenim dodajalnikom za veje do premera maks. 40 mm z inovativno tehniko rezanja s poševnim rezalnim mehanizmom – drobilnik vej TCS Duotec zdrobi vse, kar mu pride med nože. Dodaten nož na krožniku z noži služi za drobljenje odpadkov in s tem zagotavlja najboljše delovne rezultate.

Tehnične podrobnosti

S svojim motorjem z močjo 2500 W omogoča drobljenje vej do debeline 40 mm. Z velikim dovajalnim lijakom in izmetnim kanalom omogoča hitro in učinkovito delo. Z dovajalnikom vej, ki ima obliko ledvice, je mogoče dovajati tudi razvejane veje. Z obrnitvijo rezil je mogoče podaljšati življenjsko dobo nožev. TCS 2500 je močan in robusten pomočnik v vašem vrtu.


Nakup AL-KO Duo Tec 2500 in druge možnosti

Kupite AL-KO Duo Tec 2500 zdaj v naši spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Če želite drobilnik, ki drobi z valji, vam priporočamo Easy Crush LH 2800

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 119954
EAN 4003718356021
Neto teža v kg 52.9 KG
Največji premer veje, cm 40 CM
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Mera dolžina karton cm 103.5 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 115
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium
Moč motorja v vatih 2500 W

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.