Bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 151 B

Številka izdelka: 127616 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Motor z majhnimi emisijami
  • Učinkovito delo z veliko moči – naš najmočnejši model z motorjem 1,9 kW
  • Varno, udobno vodenje s širokim, ergonomskim kolesarskim ročajem
  • Čvrsta cev držala s premerom 28 mm
  • Glava z nitko 130 mm „Fast and Easy‟ – preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko
  • Stikalo „Ready-to-Start‟ in profesionalni sistem za preprečevanje vibracij
  • Optimalna uravnoteženost naprave zaradi tirnice za pripenjanje pasu
  • Vključno z udobnim dvojnim nosilnim pasom Profi

 

Odlični rezultati košnje za zahtevne lastnike vrta, ljubiteljske vrtnarje ali profesionalno nego krajine: to omogoča bencinska motorna kosa solo® by AL-KO, naša robustna, izjemno močna in vsestranska naprava zgornjega razreda na področju „nega trate“.

 

solo® by AL-KO 151 B – izjemno zmogljiv paket moči v razredu Premium

Kosite kot profesionalec s koso, ki je robustna, učinkovita in preprosta za upravljanje: Bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 151 B kot paket moči prepriča z odličnimi rezultati košnje v priznani kakovosti solo® by AL-KO. Dober vtis naredi zlasti tam, kjer druge motorne kose zaradi velikosti delujejo na mejah svojih zmožnosti.
Motor z izredno nizkimi emisijami. Zaradi opremljenosti s profesionalnim protivibracijskim sistemom, stikalom „Ready to start‟, oblazinjenim dvojnim nosilnim pasom Profi, dovršene ergonomije in optimalne uravnoteženosti poteka delo nemoteno in v naravni telesni drži. Naprava potrebuje zelo malo vzdrževanja; menjava med dvema priloženima rezalnima glavama z robustnim kovinskim nožem in glavo z nitko (širina rezanja 25 oz. 41 cm) je hitra in preprosta. Glava z nitko Fast&Easy omogoča preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko. Čvrsta cev držala s premerom 28 mm.
Z zelo močnim motorjem in vgrajeno profesionalno zaščito pred vibracijami je solo® by AL-KO 151 B vaš učinkovit pomočnik pri udobnem delu. Odlikuje se z izrednim udobjem pri košnji, odstranjevanju visoke trave ter s hitrim napredovanjem v goščavi. Naprava je primerna za profesionalno nego zemljišča in krajine.
Motor s posebno nizkimi emisijami, profesionalna glava z nitko, robusten jekleni nož in udoben dvojni nosilni pas Profi – vse, kar je potrebno za uspešno košnjo.

 

Tehnične podrobnosti solo® by AL-KO 151 B

S to močno motorno koso ste v prednosti zlasti zaradi močnega in obenem mirno tekočega 2-taktnega motorja 1,9 kW (50,8 ccm) najnovejše generacije z izredno nizkimi emisijami.
Zahvaljujoč udobnemu in varnemu vodenju naprave s kolesarskim ročajem in ergonomsko nameščenim elementom boste tudi zahtevnejšo košnjo in čiščenje travne površine, gostega rastja ali zmerne goščave, opravili brez napora in s prizanesljivo držo telesa. Poleg tega dvojni nosilni pas Profi in pogon z zelo malo vibracijama pomenita občutno razbremenitev pri delu, povečujeta udobje pri nošnji in pripomoreta k varnemu ravnanju z motorno koso.
Zmogljiva motorna kosa je pri uporabi zelo prilagodljiva, saj ima v obsegu dobave dve rezalni glavi: nastavek z robustnim ploščatim kovinskim nožem 25 cm in večjo, trati prizanesljivo glavo Fast&Easy z nitko in širino rezanja 41 cm. Pri tem uporabljate avtomatiko na dotik, ki omogoča preprosto nastavljanje dolžine nitke med obratovanjem (pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal). Neprijetno navijanje rezalne nitke z odpiranjem rezalne glave z nitko ni več potrebno.
S to izredno zmogljivo napravo boste hitro in brez napora kos trdovratni goščavi na zahtevnem terenu. Neodvisno od časa delovanja akumulatorja, dolžine kabla in zmešnjave s kablom – vaša prednost na veliki trati, parku ali travniku.

 

Nakup solo® by AL-KO 151 B in druge možnosti

solo® by AL-KO 151 B lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Ta motorna kosa s preprostim vodenjem je zmogljiv pripomoček za košnjo velikega vrta, zunanjih površin ali krajine. Za pripravo bencinske mešanice priporočamo univerzalno olje AL-KO za dvotaktne motorje (št. izdelka 112896), ki ne povzroča dima in se samodejno meša.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127616
EAN 4003718061697
Neto teža v kg 8.5 KG
Navoj glave za nit M10 x 1,25 Levi navoj
Vrsta rezalne glave Hitro navijanje
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2.5 MM
Polžni prenos brez mazanja 002
Mešanica olja in bencina 1:50
Gred NE
Premer stebla v mm 28 MM
Delovna širina kosa z nit cm 41 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 25 CM
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro

Engine

Tip pogona Bancin
Sistem za enostaven zagon NE
Stikalo "Pripravljen za zagon" DA
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.7 L
Kubična motorja v ccm 50.8
Moč v kW 1.9 KW
Moč v KM 2.6 PS
Primer DA

Cutting System

Dolžina niti (cm) 700 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (43.65MB)
Izjave o skladnosti Download (112.17KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.