Bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 140 L

Številka izdelka: 127614 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Motor z majhnimi emisijami
  • Moč in učinkovitost – motor 1,5 kW
  • Priročen asimetričen zaprt obročni ročaj za udobno rokovanje
  • Glava z nitko 130 mm „Fast and Easy‟ – preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko
  • Ročaji „Soft Touch“
  • Stikalo „Ready-to-Start“
  • Vključno z udobnim dvojnim nosilnim pasom Profi

Odlični rezultati košnje za zahtevne lastnike vrta, ljubiteljske vrtnarje ali profesionalno nego krajine: to omogočajo bencinske motorne kose solo® by AL-KO, naše robustne, izjemno močne in vsestranske naprave zgornjega razreda za področje „košnja“.

 

solo® by AL-KO 140 L – paket moči za neutrudljivo delo

Kosite kot profesionalec s koso, ki je robustna, učinkovita in preprosta za upravljanje: bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 140 L kot paket moči prepriča z odličnimi rezultati košnje v priznani kakovosti solo® by AL-KO. Dober vtis naredi zlasti tam, kjer druge motorne kose zaradi velikosti delujejo na mejah svojih zmožnosti.
Motor z izredno nizkimi emisijami. Zaradi delovanja z le malo vibracijami, sistemom „Easy-Start‟, oblazinjenim dvojnim nosilnim pasom Profi, dovršene ergonomije in optimalne uravnoteženosti poteka delo nemoteno in v naravni telesni drži. Naprava potrebuje zelo malo vzdrževanja; menjavo med dvema priloženima rezalnima glavama z robustnim kovinskim nožem in glavo z nitko (širina rezanja 25 oz. 41 cm) je hitra in preprosta. Glava z nitko Fast&Easy omogoča preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko.
Z zelo močnim motorjem in vgrajeno zaščito pred vibracijami je solo® by AL-KO 140 L vaš učinkovit pomočnik pri udobnem delu. Odlikuje se z izrednim udobjem pri košnji, odstranjevanju visoke trave ter s hitrim napredovanjem v goščavi.
Motor s posebno nizkimi emisijami, profesionalna glava z nitko, robusten jekleni nož in udoben dvojni nosilni pas Profi – vse, kar je potrebno za uspešno košnjo.

 

Tehnične podrobnosti solo® by AL-KO 140 L

S to močno motorno koso ste v prednosti zlasti zaradi močnega in obenem mirno tekočega 2-taktnega motorja 1,5 kW (40,2 ccm) najnovejše generacije z izredno nizkimi emisijami.
Zahvaljujoč udobnemu in varnemu vodenju naprave z zaprtim okroglim ročajem in ergonomsko nameščenim elementom boste tudi zahtevnejšo košnjo in čiščenje travne površine, gostega rastja ali zmerne goščave, opravili brez napora in s prizanesljivo držo telesa. Poleg tega dvojni nosilni pas Profi in pogon z zelo malo vibracijama pomenita občutno razbremenitev pri delu, povečujeta udobje pri nošnji in pripomoreta k varnemu ravnanju z motorno koso.
Zmogljiva motorna kosa je pri uporabi zelo prilagodljiva, saj ima v obsegu dobave dve rezalni glavi: nastavek z robustnim ploščatim kovinskim nožem 25 cm in večjo, trati prizanesljivo glavo Fast&Easy z nitko in širino rezanja 41 cm. Pri tem uporabljate avtomatiko na dotik, ki omogoča preprosto nastavljanje dolžine nitke med obratovanjem (pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal). Neprijetno navijanje rezalne nitke z odpiranjem rezalne glave z nitko ni več potrebno.
S to izredno zmogljivo napravo boste hitro in brez napora kos trdovratni goščavi na zahtevnem terenu. Neodvisno od časa delovanja akumulatorja, dolžine kabla in zmešnjave s kablom – vaša prednost na veliki trati, parku ali travniku.

 

Nakup solo® by AL-KO 140 L in druge možnosti

solo® by AL-KO 140 L lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Ta motorna kosa s preprostim vodenjem je zmogljiv pripomoček za košnjo velikega vrta, zunanjih površin ali krajine. Za pripravo bencinske mešanice priporočamo univerzalno olje AL-KO za dvotaktne motorje (št. izdelka 112896), ki ne povzroča dima in se samodejno meša.

Tehnični podatki

700 CM
2.5 MM
Fast Winding
002
1:50
Znamka solo® by AL-KO
Moč v kW 1.5 KW
Vrvica velikosti M10 x 1,25 Levi navoj
Delovna širina kosa z nit cm 41 CM
Moč v KM 2 PS
Kubična motorja v ccm 40.2
Število valjev motorja 1
Sistem za enostaven zagon NE
Stikalo "Pripravljen za zagon" DA
Autochoke voljo DA
Primer DA
Gred NE
Tip pogona Bancin
Premer stebla v mm 26 MM
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.7 L
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Neto teža v kg 7.2 KG
Delovna širina kosa z nožem cm 25 CM
Linija izdelkov Premium
Navodila za uporabo Download (43.65MB)
Izjave o skladnosti Download (112.17KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.