Bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 140 B

Številka izdelka: 127615 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Motor z majhnimi emisijami
  • Učinkovito delo z veliko moči – motor 1,5 kW
  • Extra komfortné rukoväte Soft-Touch
  • Glava z nitko 130 mm „Fast and Easy‟ – preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko
  • Stikalo „Ready-to-Start‟
  • Optimalna uravnoteženost naprave zaradi tirnice za pripenjanje pasu
  • Vključno z udobnim dvojnim nosilnim pasom Profi

Odlični rezultati košnje za zahtevne lastnike vrta, ljubiteljske vrtnarje ali profesionalno nego krajine: to omogoča bencinska motorna kosa solo® by AL-KO, naša robustna, izjemno močna in vsestranska naprava zgornjega razreda na področju „nega trate“.

 

solo® by AL-KO 140 B – paket moči za neutrudljivo delo

Kosite kot profesionalec s koso, ki je robustna, učinkovita in preprosta za upravljanje: bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 140 B kot paket moči prepriča z odličnimi rezultati košnje v priznani kakovosti solo® by AL-KO. Dober vtis naredi zlasti tam, kjer druge motorne kose zaradi velikosti delujejo na mejah svojih zmožnosti.
Motor z izredno nizkimi emisijami. Zaradi delovanja z le malo vibracijami, stikalom „Ready to start‟, oblazinjenim dvojnim nosilnim pasom Profi, dovršene ergonomije in optimalne uravnoteženosti poteka delo nemoteno in v naravni telesni drži. Naprava potrebuje zelo malo vzdrževanja; menjavo med dvema priloženima rezalnima glavama z robustnim kovinskim nožem in glavo z nitko (širina rezanja 25 oz. 41 cm) je hitra in preprosta. Glava z nitko Fast&Easy omogoča preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko. Udoben transport in prostorsko varčno skladiščenje zardi zasuka ročaja.
Z zelo močnim motorjem in vgrajeno zaščito pred vibracijami je solo® by AL-KO 140 B vaš učinkovit pomočnik pri udobnem delu. Odlikuje se z izrednim udobjem pri košnji, odstranjevanju visoke trave ter s hitrim napredovanjem v goščavi.
Motor s posebno nizkimi emisijami, profesionalna glava z nitko, robusten jekleni nož in udoben dvojni nosilni pas Profi – vse, kar je potrebno za uspešno košnjo.

 

Tehnične podrobnosti solo® by AL-KO 140 B

S to močno motorno koso ste v prednosti zlasti zaradi močnega in obenem mirno tekočega 2-taktnega motorja 1,5 kW (40,2 ccm) najnovejše generacije z izredno nizkimi emisijami.
Zahvaljujoč udobnemu in varnemu vodenju naprave s kolesarskim ročajem in ergonomsko nameščenim elementom boste tudi zahtevnejšo košnjo in čiščenje travne površine, gostega rastja ali zmerne goščave, opravili brez napora in s prizanesljivo držo telesa. Poleg tega dvojni nosilni pas Profi in pogon z zelo malo vibracijama pomenita občutno razbremenitev pri delu, povečujeta udobje pri nošnji in pripomoreta k varnemu ravnanju z motorno koso.
Zmogljiva motorna kosa je pri uporabi zelo prilagodljiva, saj ima v obsegu dobave dve rezalni glavi: nastavek z robustnim ploščatim kovinskim nožem 25 cm in večjo, trati prizanesljivo glavo Fast&Easy z nitko in širino rezanja 41 cm. Pri tem uporabljate avtomatiko na dotik, ki omogoča preprosto nastavljanje dolžine nitke med obratovanjem (pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal). Neprijetno navijanje rezalne nitke z odpiranjem rezalne glave z nitko ni več potrebno.
S to izredno zmogljivo napravo boste hitro in brez napora kos trdovratni goščavi na zahtevnem terenu. Neodvisno od časa delovanja akumulatorja, dolžine kabla in zmešnjave s kablom – vaša prednost na veliki trati, parku ali travniku.

 

Nakup solo® by AL-KO 140 B in druge možnosti

solo® by AL-KO 140 B lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Ta motorna kosa s preprostim vodenjem je zmogljiv pripomoček za košnjo velikega vrta, zunanjih površin ali krajine. Za pripravo bencinske mešanice priporočamo univerzalno olje AL-KO za dvotaktne motorje (št. izdelka 112896), ki ne povzroča dima in se samodejno meša.

 

Tehnični podatki

Tip pogona Bancin
Kubična motorja v ccm 40.2
Moč v kW 1.5 KW
Neto teža v kg 7.7 KG
Vrvica velikosti M10 x 1,25 Levi navoj
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.7 L
Vrsta rezalne glave Hitro navijanje
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2.5 MM
Dolžina niti (cm) 700 CM
Primer DA
Polžni prenos brez mazanja 002
Mešanica olja in bencina 1:50
Sistem za enostaven zagon NE
Stikalo "Pripravljen za zagon" DA
Autochoke voljo DA
Moč v KM 2.04 PS
Gred NE
Premer stebla v mm 26 MM
Delovna širina kosa z nit cm 41 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 25 CM
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Navodila za uporabo Download (43.65MB)
Izjave o skladnosti Download (112.17KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.