Bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 130 B

Številka izdelka: 127613 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Motor z majhnimi emisijami
  • Lahka, priročna in učinkovita motorna kosa – idealna za odstranitev visoke trave in manjše goščave
  • Varno, udobno vodenje z ergonomskim kolesarskim ročajem
  • Sistem „Easy Start“ – preprost zagon motorja brez napora
  • Glava z nitko „Fast&Easy“ za preprosto navijanje nitke s samodejnim podaljševanjem (avtomatika na dotik) in robusten kovinski nož
  • Ročaji „Soft Touch“
  • Optimalna uravnoteženost naprave zaradi tirnice za pripenjanje pasu
  • Vključno z udobnim dvojnim nosilnim pasom

Perfektni rezultati košnje za zahtevne in ljubiteljske uporabnike. To omogočajo bencinske motorne kose solo® by AL-KO, naše robustne, izjemno močne in vsestranske naprave zgornjega razreda za področje „košnja“.

 

solo® by AL-KO 130 B – čiščenje brez težav

Neodvisna, učinkovita košnja, preprosto upravljanje: bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 130 B kot vstopni model prepriča z odličnimi rezultati košnje s priznano kakovostjo AL-KO.
Motor z izredno nizkimi emisijami. Zahvaljujoč majhni teži, delovanju z le malo vibracijami, sistemu „Easy-Start“, centrifugalni sklopki, dovršeni ergonomiji ročaja in optimalni uravnoteženosti je zagotovljeno nemoteno delovanje pri naravni drži uporabnikovega telesa. Naprava potrebuje zelo malo vzdrževanja; menjava med dvema priloženima rezalnima glavama z robustnim kovinskim nožem in glavo z nitko (širina rezanja 25 oz. 41 cm) je hitra in preprosta. Glava z nitko Fast&Easy omogoča preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko.
Zato je solo® by AL-KO 130 B vaš priročen pomočnik pri košnji in odstranjevanju visoke trave in manjše goščave.

 

Tehnične podrobnosti solo® by AL-KO 126 B

Ta priročna motorna kosa z maso samo 6,0 kg se odlikuje z 2-taktnim motorjem najnovejše generacije 0,9 kW (30 ccm) s preprostim zagonom, robustno konstrukcijo, udobnimi upravljalnimi elementi, univerzalnostjo in prijaznostjo za vzdrževanje, poznano za vse naprave solo® by AL-KO.
Zahvaljujoč udobnemu in varnemu vodenju naprave s kolesarskim ročajem ter odlično uravnoteženostjo zaradi tirnice za pripenjanje pasu boste tudi zahtevnejšo košnjo in čiščenje travne površine, gostega rastja ali zmerne goščave, opravili brez napora in s prizanesljivo držo telesa.
Ta motorna kosa z zelo malo emisijami je pri uporabi zelo prilagodljiva, saj ima v obsegu dobave dve rezalni glavi: nastavek z robustnim ploščatim kovinskim nožem 25 cm in večjo, trati prizanesljivo glavo z nitko in širino rezanja 41 cm. Pri tem uporabljate avtomatiko na dotik, ki omogoča preprosto nastavljanje dolžine nitke med obratovanjem (pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal).
Učinkovita in neprekinjena košnja vsake površine. Neodvisno od časa delovanja akumulatorja, dolžine kabla in zmede s kablom – vaša prednost na veliki trati, parku ali travniku.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127613
EAN 4003718061666
Neto teža v kg 6 KG
Vrvica velikosti M10 x 1,25 Levi navoj
Vrsta rezalne glave Hitro navijanje
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2.5 MM
Polžni prenos brez mazanja 002
Mešanica olja in bencina 1:50
Gred NE
Premer stebla v mm 26 MM
Delovna širina kosa z nit cm 41 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 25 CM
Linija izdelkov Comfort
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Bancin
Sistem za enostaven zagon DA
Stikalo "Pripravljen za zagon" DA
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.7 L
Kubična motorja v ccm 30
Moč v kW 0.9 KW
Moč v KM 1.22 PS
Primer DA
Število valjev motorja 1

Cutting System

Dolžina niti (cm) 500 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (43.65MB)
Izjave o skladnosti Download (112.17KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.