Bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 130 B

Številka izdelka: 127613 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Motor z majhnimi emisijami
  • Lahka, priročna in učinkovita motorna kosa – idealna za odstranitev visoke trave in manjše goščave
  • Varno, udobno vodenje z ergonomskim kolesarskim ročajem
  • Sistem „Easy Start“ – preprost zagon motorja brez napora
  • Glava z nitko „Fast&Easy“ za preprosto navijanje nitke s samodejnim podaljševanjem (avtomatika na dotik) in robusten kovinski nož
  • Ročaji „Soft Touch“
  • Optimalna uravnoteženost naprave zaradi tirnice za pripenjanje pasu
  • Vključno z udobnim dvojnim nosilnim pasom

Perfektni rezultati košnje za zahtevne in ljubiteljske uporabnike. To omogočajo bencinske motorne kose solo® by AL-KO, naše robustne, izjemno močne in vsestranske naprave zgornjega razreda za področje „košnja“.

 

solo® by AL-KO 130 B – čiščenje brez težav

Neodvisna, učinkovita košnja, preprosto upravljanje: bencinska motorna kosa solo® by AL-KO 130 B kot vstopni model prepriča z odličnimi rezultati košnje s priznano kakovostjo AL-KO.
Motor z izredno nizkimi emisijami. Zahvaljujoč majhni teži, delovanju z le malo vibracijami, sistemu „Easy-Start“, centrifugalni sklopki, dovršeni ergonomiji ročaja in optimalni uravnoteženosti je zagotovljeno nemoteno delovanje pri naravni drži uporabnikovega telesa. Naprava potrebuje zelo malo vzdrževanja; menjava med dvema priloženima rezalnima glavama z robustnim kovinskim nožem in glavo z nitko (širina rezanja 25 oz. 41 cm) je hitra in preprosta. Glava z nitko Fast&Easy omogoča preprosto vdevanje in navijanje nitke brez odpiranja glave za nitko.
Zato je solo® by AL-KO 130 B vaš priročen pomočnik pri košnji in odstranjevanju visoke trave in manjše goščave.

 

Tehnične podrobnosti solo® by AL-KO 126 B

Ta priročna motorna kosa z maso samo 6,0 kg se odlikuje z 2-taktnim motorjem najnovejše generacije 0,9 kW (30 ccm) s preprostim zagonom, robustno konstrukcijo, udobnimi upravljalnimi elementi, univerzalnostjo in prijaznostjo za vzdrževanje, poznano za vse naprave solo® by AL-KO.
Zahvaljujoč udobnemu in varnemu vodenju naprave s kolesarskim ročajem ter odlično uravnoteženostjo zaradi tirnice za pripenjanje pasu boste tudi zahtevnejšo košnjo in čiščenje travne površine, gostega rastja ali zmerne goščave, opravili brez napora in s prizanesljivo držo telesa.
Ta motorna kosa z zelo malo emisijami je pri uporabi zelo prilagodljiva, saj ima v obsegu dobave dve rezalni glavi: nastavek z robustnim ploščatim kovinskim nožem 25 cm in večjo, trati prizanesljivo glavo z nitko in širino rezanja 41 cm. Pri tem uporabljate avtomatiko na dotik, ki omogoča preprosto nastavljanje dolžine nitke med obratovanjem (pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal).
Učinkovita in neprekinjena košnja vsake površine. Neodvisno od časa delovanja akumulatorja, dolžine kabla in zmede s kablom – vaša prednost na veliki trati, parku ali travniku.

Tehnični podatki

Tip pogona Bancin
Kubična motorja v ccm 30
Moč v kW 0.9 KW
Neto teža v kg 6 KG
Število valjev motorja 1
Vrvica velikosti M10 x 1,25 Levi navoj
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.7 L
Vrsta rezalne glave Hitro navijanje
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 2.5 MM
Dolžina niti (cm) 500 CM
Primer DA
Polžni prenos brez mazanja 002
Mešanica olja in bencina 1:50
Sistem za enostaven zagon DA
Stikalo "Pripravljen za zagon" DA
Autochoke voljo DA
Moč v KM 1.22 PS
Gred NE
Premer stebla v mm 26 MM
Delovna širina kosa z nit cm 41 CM
Delovna širina kosa z nožem cm 25 CM
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Navodila za uporabo Download (43.65MB)
Izjave o skladnosti Download (112.17KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.