Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 548 K Alu

Številka izdelka: 127448 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robustno ohišje iz aluminijeve tlačne litine z vgrajeno zaščito pred naletom in jeklenim vstavkom
  • Obstojno gonilo, pogon koles z 2 prestavama
  • Lahka aluminijasta XXL-kolesa za dober stik s podlago
  • Sklopka za nože omogoča praznjenje koša brez ustavitve motorja
  • Uporaba številnih aluminijastih sestavnih delov

Profesionalna naprava na področju bencinskih kosilnic. Zelo kakovostna oprema, dovršene funkcije. Profesionalni model solo® by AL-KO, ki ga dobite v tehničnih trgovinah.


Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 548 K

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 548 K je vrhunski model, ki izpolnjuje najvišje zahteve glede kakovosti. Ta kosilnica s popolno opremljenostjo izpolnjuje vse zahteve profesionalnih uporabnikov. S čvrstimi jeklenimi platišči in togim aluminijastim ohišjem je bencinska kosilnica solo® by AL-KO 548 K vaš dolgoletno partner za košnjo.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice solo® by AL-KO 548 K

S širino rezanja 48 cm kosilnica omogoča hitro in učinkovito košnjo na velikih travnih površinah do 1.400 m². 4-taktni bencinski motor Honda z močjo 2,7 kW ne poganja samo nožev, ampak daje moč tudi za pogon koles z 2 prestavama. Ta vam je v odlično pomoč pri potiskanju bencinske kosilnice. Kroglično uležajena XXL-kolesa z aluminijastimi platišči in gumijastimi oblogami brez težav premagujejo neravnine na terenu in vsaki podlagi. Funkcija 4-v-1 te bencinske kosilnice seveda omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Za upravljanje bencinske kosilnice solo® by AL-KO 548 K služi pregledna upravljalna plošča s preprosto dosegljivimi upravljalnimi elementi in udobno prevleko iz gume za ročaje. Posebno visoko ohišje kosilnice z odlično aerodinamiko zagotavlja enakomerno polnjenje koša 75 l. Ločena sklopka za nož in robusten mehanizem za nastavljanje višine rezanja (26 mm do 82 mm v 7 stopnjah) z osjo oz. posameznim kolesom dopolnjujeta opremo te profesionalne kosilnice.


Nakup profesionalne bencinske kosilnice solo® by AL-KO 548 K in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 548 K preprosto v naši spletni trgovini s premium storitvami ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 548 K je učinkovit pripomoček pri negi vaše trate. Ali želite bencinsko kosilnico s širino rezanja 52 cm? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 533 K.

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Moč v kW 2.7 KW
Širina reza v cm 48 CM
Višina reza min / max v mm 15 - 77 MM
Kubična motorja v ccm 160
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2800
Število valjev motorja 1
Električni zagon NE
Autochoke voljo DA
Nastavljiva višina ročaja NE
Linija izdelkov Premium
Zložljiva ročka DA
Length in cm (Out of Box) 171 CM
Height in cm (Out Of Box) 112 CM
Width in cm (Out Of Box) 51.5 CM
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 1
Prostornina koša v l 75 L
Neto teža v kg 53 KG
S košem od tkanine tkanina
Tip pogona Bancin
Različica kućišta kosilice Highline
S tvrdim košem DA
Prestrezanje DA
Max Airflow Technology Ja
Material ohišja Aluminij
Mulčenje Opcija
Premer koles zadaj, mm 203 MM
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 83
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Moč naprave v kW 2.7
Funkcijo 2v1
Pogon kosilnice lahko izklopite DA
Izmet na stran NE
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 97
Premer kolesa spredaj mm 203 MM
Nastavitev višine košnje Osrednja, 7-kratna
Številov noža 1 ST
Koš s prikazovalnikom polnitve NE
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.