Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 5251 VS-B

Številka izdelka: 127607 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
 • Udoben, nastavljiv pogon koles za udobno košnjo
 • Posebej visoko aerodinamično ohišje omogoča zelo učinkovito košnjo in prestrezanje trave
 • Lahka XXL-kolesa za boljše napredovanje
 • Dolga življenjska doba zaradi aluminijastih pritrdilnih nastavkov ročaja in aluminijastega sprednjega nosilnega ročaja
 • Upravljalna plošča, z gumo prevlečeno območje ročaja in lahko dosegljivi upravljalni elementi
 • Centralno nastavljanje višine rezanja z eno roko
 • Koš 70 l s prikazovalnikom polnitve

 

Bencinske kosilnice solo® by AL-KO z nastavljivim pogonom koles, ki jih lahko dobite samo v tehničnih trgovinah, nudijo najvišjo stopnjo udobja v svojem razredu in se odlikujejo s svojo kakovostjo ter dolgo življenjsko dobo.

 

Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 5251 VS-B

Bencinske kosilnice solo® by AL-KO prepričajo v vseh svojih podrobnostih. Profesionalna kakovost in obstojnost sta pri teh izdelkih zagotovljeni zahvaljujoč izvoru: „načrtovano v Nemčiji“ in „izdelano v Avstriji“. Zato so te kosilnice kos tudi največjim zahtevam.

 

Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice 5251 VS-B

S širino rezanja 51 cm je bencinska kosilnica solo® by AL-KO 5251 VS-B idealen pripomoček za košnjo srednje velikega in velikega vrta do pribl. 1.800 m². Višino rezanja je mogoče nastaviti centralno od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs & Stratton z močjo 2,6 kW je več kot dovolj zmogljiv za košnjo velikih travnatih površin in pogon koles z nastavljivo hitrostjo. Njegova poraba olja je občutno nižja. Funkcija 4-v-1 te bencinske kosilnice omogoča košnjo, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Velika, lahko tekoča kroglično uležajena XXL-kolesa in ergonomsko oblikovan ročaj povečujejo udobje pri uporabi kosilnice solo® by AL-KO 5251 VS-B. K udobju pripomoreta tudi z gumo prevlečeno območje ročaja in pregledna upravljalna plošča. Aerodinamična oblika ohišja iz jeklene pločevine omogoča zelo učinkovito prestrezanje pokošene trave. Trava se zbira v košu iz tkanine s prostornino 70 l.

 

Nakup bencinske kosilnice solo® by AL-KO 5251 VS-B in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 5251 VS-B preprosto v naši spletni trgovini s premium storitvami ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 5251 VS-B je učinkovit, cenovno ugoden pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico s premium komponentami? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico solo® by AL-KO 5251 VS-B.

...

Nakupujte po spletu, izdelek prejmite osebno


Če v naši spletni trgovini naročite izdelek iz ponudbe solo® by AL-KO*, vam ga bo dostavil usposobljen regionalni prodajalec solo® by AL-KO na vašem območju. V videoposnetku pojasnjujemo postopek storitve premijske dostave.


Vaše prednosti na prvi pogled:

 • Naročilo in nakup v spletni trgovini AL-KO
 • Dostava v celoti sestavljenega izdelka na vaš vrt
 • Osebna predaja s strani partnerja AL-KO
 • Navodila za ravnanje z enoto, pripravljeno za uporabo
 • Če imate vprašanja, se obrnite na usposobljeno kontaktno osebo na kraju samem.

Podroben postopek:


1. Naročilo izdelka solo® by AL-KO

V naši ponudbi boste našli številne naprave iz linije izdelkov solo® by AL-KO. V ustreznih kategorijah izdelkov, npr. traktorji za trato ali bencinske kosilnice, izberete ustrezno napravo in jo položite v nakupovalno košarico.

2. Izberite specializiranega prodajalca v svoji bližini

V postopku naročila se vam po vnosu naslova dostave prikaže seznam vseh specializiranih prodajalcev solo® by AL-KO v radiju približno 40 km od navedenega kraja bivanja. Kliknite na želenega specializiranega prodajalca in izberite partnerja solo® by AL-KO, ki vam bo dostavil vrtno orodje.

3. Dogovorite se za sestanek

Po opravljenem nakupu bomo vaše vrtno orodje solo® by AL-KO poslali izbranemu specializiranemu prodajalcu. Obrnili se bodo na vas in se dogovorili za termin dostave izdelka.

4. Dostava

Specializirani prodajalec bo orodje na dogovorjeni datum dostavil na vaš vrt.

5. Predaja pripravljena za delovanje

Vrtno orodje solo® by AL-KO je dobavljeno pripravljeno za uporabo. To pomeni, da je enota že sestavljena in po potrebi napolnjena z oljem in bencinom..

6. Navodila

Če želite, vam bo prodajalec razložil, kako enota deluje in kako jo uporabljati.

7. Uporaba

Takoj lahko začnete vrtnariti.

Posebne značilnosti družine solo® by AL-KO Robolinho®:


Naš solo® by AL-KO Robolinho® dobavlja naš regionalni specializirani prodajalec. Naša vrhunska storitev dobave vključuje brezplačen pregled vrta ter praktične nasvete za namestitev in zagon. Naš specializirani prodajalec vam bo z veseljem pripravil nezavezujočo ponudbo za montažo na vašem vrtu, pripravljeno za uporabo - priporočamo to kvalificirano strokovno storitev, da bi zagotovili optimalno delovanje naših naprav..

*Napredna storitev dostave velja za vse izdelke solo® by AL-KO, pri katerih je na strani izdelka zadevne enote navedena storitev dostave.

Tehnični podatki

Številka izdelka 127607
EAN 4003718061734
Neto teža v kg 37 KG
Bruto teža v kg 42 KG
Material ohišja jeklo
Funkcijo 4v1
Tehnologija Max Airflow DA
Nastavljiva višina ročaja DA
Zložljiva ročka DA
Smart Cockpit na ročaju s kokpitom
Moč naprave v kW 2.6
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Mera dolžina karton cm 108 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium

Power supply

Tip pogona Bancin

Mowing System

Širina reza v cm 51 CM
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Mulčenje DA
Izmet na stran DA

Traction System

Hitrost vožnje naprej km/h 4.5 KMH
Kolesni pogon Brezstopenjski pogon koles
Premer koles zadaj, mm 280 MM
Premer kolesa spredaj mm 200 MM

Working area

primeren za površine do m2 1800 QM
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Prostornina koša v l 70 L
S košem od tkanine tkanina / trd pokrov
Autochoke voljo DA
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 163
Število gibov motorja o/mon 2800
Moč v kW 2.6 KW
Model motorja B&S Series 675EXi
Primer NE
Število valjev motorja 1
Št. izdelka: 113807 Takoj na voljo
16,90 €
Št. izdelka: 112901 Takoj na voljo
11,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.