Bencinska kosilnica AL-KO Comfort 46.0 SP-A Plus

Številka izdelka: 119938 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Samohodna z 1 prestavo
  • Funkcija 4-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran
  • Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj
  • XXL-kolesa za boljše napredovanje
  • Udobno nastavljanje višine rezanja
  • Comfortable carrying thanks to the front handle

Visoka stopnja inovativnosti in moderna oblika. Vse to je združeno v naših bencinskih kosilnicah „Comfort", ki so odličen pripomoček pri negi trate.


Bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A Plus

Lepa in udobna za uporabo, tako se predstavi bencinska kosilnica AL-KOComfort 46.0 SP-A Plus. Razvita v Nemčiji, izdelana v Avstriji: to je kosilnica najvišje kakovosti. Zaradi moderne oblike je v vsakem vrtu prava paša za oči. Zaradi izbranih sestavnih delov in materialov je življenjska doba bencinske kosilnice zelo doga. S kosilnicami serije „Comfort" je košnja pravi užitek.


Tehnične podrobnosti bencinske kosilnice Comfort 46.0 SP-A Plus

S širino rezanja 46 cm bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A Plus omogoča učinkovito košnjo tudi na velikem vrtu (do 1400 m²). Nastavljanje višine rezanja je centralno s 7 stopnjami od 30 mm do 80 mm. Motor AL-KO Pro z močjo 2,1 kW in zgoraj nameščenimi ventili se odlikuje z izrednim izkoristkom, zato ima večjo zmogljivost pri manjši porabi goriva. Zahvaljujoč pogonu XXL-koles z eno prestavo košnja poteka hitro in učinkovito. Funkcija 4-v-1 omogoča izmet zadaj, prestrezanje, mulčenje in izmet na stran. Ergonomsko oblikovan vodilni ročaj poveča udobje pri delu. Posebej visoko ohišje iz jeklene pločevine s tehnologijo MaxAirflow omogoča polnjenje koša 60 l s prikazovalnikom polnitve do vrha, zato koša ni treba pogosto prazniti.


Nakup bencinske kosilnice Comfort 46.0 SP-A Plus in druge možnosti

Kupite bencinsko kosilnico Comfort 46.0 SP-A Plus preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Bencinska kosilnica Comfort 46.0 SP-A Plus je učinkovit pripomoček pri negi vašega vrta. Ali želite bencinsko kosilnico z 51cm širine reza? V tem primeru vam priporočamo bencinsko kosilnico Comfort 51.0 SP-A.

Tehnični podatki

Moč v kW 2.1 KW
Znamka AL-KO
Širina reza v cm 46 CM
Model motorja 027
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 139
Število gibov motorja o/mon 2850
Število valjev motorja 1
Električni zagon NE
Autochoke voljo DA
Linija izdelkov Comfort
Zložljiva ročka DA
Koš s prikazovalnikom polnitve DA
Izmet na stran DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 84
Material ohišja jeklo
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Tip noža Brušeni z diamanti
S košem od tkanine Plastika
Max Airflow Technology Ja
Različica kućišta kosilice Highline
Mulčenje DA
Height in cm (Out Of Box) 108 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 95
Premer kolesa spredaj mm 200 MM
Kolesni pogon 1-stopenjski kolesni pogon
K vrednost (m/s^2) 2
Premer koles zadaj, mm 280 MM
Vibracije ahw (m/s^2) 6
Prostornina koša v l 60 L
Width in cm (Out Of Box) 54 CM
S tvrdim košem DA
Kolesa s krogličnimi ležaji DA
Pogon kosilnice lahko izklopite NE
Hitrost vožnje naprej km/h 3.5 KMH
Številov noža 1 ST
Tip pogona Bancin
Funkcijo 4v1
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Neto teža v kg 34 KG
Length in cm (Out of Box) 153 CM
Prestrezanje DA
Moč naprave v kW 2.1
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 94
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.