AL-KO / solo® by AL-KO Odbijač PRO

Številka izdelka: 127731 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Varen, eleganten odbijač
  • Robustna zasnova z veliko površino
  • za traktorje AL-KO iz serije Premium in Comfort
  • Majhen napor pri montaži

Zaščita pred poškodbami z novim Odbijačem Pro

Primerno za vrtne traktorje Solo by AL-KO iz serije Premium od leta 2013 dalje in za traktorje AL-KO iz serije Comfort od leta 2017. Privlačna zaščita za vaš traktor.

 

Kupite odbijač AL-KO Pro in poiščite druge možnosti

 

Kupite Bumper Pro zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Za dodatno udobje priporočamo naše naslone za roke (izdelek št. 127730 ali 127732).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127731
EAN 4003718064988
Neto teža v kg 3.3 KG
Bruto teža v kg 5.38 KG
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro

Prenosi

Navodila za uporabo Download (5.65MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.