AL-KO / solo® by AL-KO nasloni za roke Comfort

Številka izdelka: 127732 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo udobno za visoko udobje
  • Ogromna nosilnost - do 100 kg na naslon za roke
  • Nastavljiv po višini, tako da ga lahko prilagodite svojim potrebam
  • Primerno za traktorje AL-KO Comfort in solo by AL-KO Comfort pro

Še več udobja z nasloni za roke na naših traktorjih AL-KO Comfort

Uživajte v še večjem udobju z našimi novimi po višini nastavljivimi nasloni za roke, ki omogočajo individualno nastavitev. Zelo priporočljivo, še posebej za velike nepremičnine. Visoka odpornost zahvaljujoč močni stabilnosti. Do 100 kg na naslon za roke. Super udobno za še več udobja.

Kupite naslone za roke AL-KO Comfort in poiščite alternative

Kupite naslonjala za roke zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih prodajalcev. Če imate traktor solo by AL-KO iz serije Premium, so primerni nasloni za roke s številko artikla 127730.

​​

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127732
EAN 4003718064995
Neto teža v kg 3.5 KG
Bruto teža v kg 5.58 KG
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov COMFORT pro

Prenosi

Navodila za uporabo Download (1.88MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.