AL-KO QUICK HOMING komplet za naknadno vgradnjo, za Robolinho

Številka izdelka: 127699 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmanjšanje kolesnic na trati
  • Hitra vrnitev na bazno postajo
  • Učinkovit prihranek energije z neposrednim vračanjem v bazno postajo
  • 3 kompleti se lahko uporabljajo vzdolž kabla
  • Izhodni kot iz zanke se lahko programira preko programske opreme

AL-KO Smart Homing komplet za naknadno vgradnjo

Ta komplet za naknadno vgradnjo je primeren za vse robotske kosilnice AL-KO in solo® by AL-KO Robolinho.

Izkoristite ta komplet

S tem kompletom za naknadno vgradnjo, ki ga lahko uporabite do 3-krat na vaši posesti, se zmanjšajo kolesnice vzdolž meje vaše trate. Nadgradnja se postavi neposredno na želeno lokacijo na vašem posestvu. Hitra, neposredna vrnitev na bazno postajo prihrani energijo baterije.

Kupite komplet za naknadno vgradnjo AL-KO Smart Homing, za robotsko kosilnico Robolinho

Kupite komplet za naknadno vgradnjo AL-KO Smart Homing zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev na vašem območju.

...

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.