AL-KO Prezračevalni valj za električni vertikulator 32.4 E BASIC CARE

Številka izdelka: 114049 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 18.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Prezračevalni valj ustrezen za vertikulator AL-KO 32.4 E BASIC CARE
  • 20 robustnih jeklenih vzmetnih zob
  • Nežna nega trate z rahlim praskanjem
  • Boljša oskrba tal s hranili in vodo
  • Enostavna menjava valjev brez uporabe orodja

Pripravite svojo trato na poletje

Poleg rednega mulčenja je potrebno trato spomladi in jeseni vedno prezračevati, da dobi dovolj "dihanega zraka". Pri tem 20 jeklenih vzmetnih zob le malo prodre v površino trate in jo le malo opraska, da se lahko trata ponovno dobro oskrbi s hranili in vodo. Zamenjava je preprosta, saj ni potrebno dodatno orodje.  

Nakup prezračevalnega valja AL-KO in alternativne možnosti

Prezračevalni valj AL-KO za električni prezračevalnik 32.4 E BASIC CARE preprosto kupite v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev.  

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 114049
EAN 4003718065046
Neto teža v kg 0.8 KG
dim. Višina cm brez škatle 12 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 35 CM
dim. Širina cm brez škatle 12 CM
Bruto teža v kg 1.3 KG
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.