AL-KO potopna tlačna črpalka DIVE 5600/44 Avtomatic

Številka izdelka: 113883 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiv 4-stopenjski pogon črpalke
  • Samodejno delovanje nadzorovano z elektronskim tlačnim stikalom
  • Zaščita pred suhim tekom z integrirano elektroniko
  • Trdno ohišje iz nerjavečega jekla s filtrirnim zaslonom in nerjavno gredjo črpalke
  • Vključno s priključkom za vgradnjo "plavajočega odsesavanja" za sesanje vode
  • Ločeno tlačno stikalo (hidrokontrola) ni potrebno

Združite prednosti vrtne in potopne črpalke s potopno tlačno črpalko AL-KO DIVE 5600/44 Automatic

Potopna tlačna črpalka DIVE 5600/44 združuje prednosti vrtnih in potopnih črpalk z velikim pretokom in konstantno visokim tlakom. Črpanje okoli in iz posode, črpanje (procesne) vode iz vodnjakov/jaškov/drugih posod za vodo, delovanje škropilnic, oskrba kompleksnih namakalnih sistemov do avtomatske oskrbe z vodo za gospodinjstvo. Posebna prednost te črpalke je velik pretok pri konstantno visokem tlaku.

Inovativni tesnilni sistem za dolgotrajno delovanje

Keramično tesnilo za zaščito pred visokim tlakom do 4 barov. Tri dodatna tesnila za ustnice trajno ščitijo črpalko pred vdorom vode. Obstaja tudi kanal za razbremenitev tesnjenja v primeru kozmetičnega puščanja.
 
Potopno tlačno črpalko DIVE 5600/44 Automatic lahko uporabljate mobilno ali stacionarno za zalivanje zahvaljujoč praktičnemu integriranemu ročaju za prenašanje in 10 m dolgemu napajalnemu kablu ter teži le okoli 11 kg. Materiali brez korozije, kot je nerjaveče jeklo, ki je uporabljeno za ohišje, in komponente, ki ne potrebujejo vzdrževanja, zagotavljajo dolgotrajno delovanje črpalke. Vgrajen program za majhne količine ščiti pred puščanjem tlačnih cevi.
 
Z zmogljivim 1200 W motorjem, 4-stopenjskim pogonom črpalke se doseže pretok do 5.600 l/h in črpanje vode se izvede v najkrajšem možnem času. Zasnovan je za globine potopitve do 7 m in lahko prenese dostavno glavo do 44 m. Največji premer zrna je 0,5 mm. 1,5-palčno cev (47,8 mm) je mogoče enostavno priključiti na izhod črpalke.
 
Namestitev "plavajočega odvoda" za sesanje vode iz čistega območja cisterne je mogoče izvesti brez orodja. Črpalka se uporablja v ležečem položaju. Posebno oblikovani ročaji učinkovito preprečujejo zdrs črpalke
 
Opomba: Potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za tehnološko vodo in klorirano vodo (voda v bazenu) pod 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo v slani vodi, vodi z agresivnimi kemikalijami ali vodi, ki vsebuje pesek.

Kupite potapljaško črpalko AL-KO DIVE 5600/44 Automatic & alternative

Kupite potopno tlačno črpalko DIVE 5600/44 v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če iščete alternativo tej črpalki, vam priporočamo potopno tlačno črpalko DIVE 6500/34 (št. artikla 113884)
 
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113883
EAN 4003718062014
Maks. pretok l / h 5600 LPH
Maks. višina črpanja v m 44 M
Maks. tlak, barih 4.4 BAR
Pogon črpalke 4-stopenjsko
Neto teža v kg 11 KG
Maks. velikost delcev v mm 0.5 MM
dim. Višina cm brez škatle 430 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 220 CM
dim. Širina cm brez škatle 220 CM
Bruto teža v kg 11 KG
Dolžina kabla v m 10 M
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 1200 W

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.48MB)
Izjave o skladnosti Download (1.49MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.